Verdens beste eplekake

Jeg er ingen ekspert på baking. Ingen PassionForBaking-Manuela for å si det mildt. Hun er jo ekspert og lager noen CupCakes som ingen andre jeg kjenner. Besøk bloggen hennes HER.  Jeg er relativ god på bolledeig, det får jeg til. Men kaker og pynting er IKKE min sterke side. Mine kreative evner brukes andre steder…..ikke på kjøkkenet, ei heller i hagen. Det blir som med de som har krøller som drømmer om slett hår og vice versa. Jeg har alltid drømt om å kunne pynte kaker som Manuela og lage hager som min gode venninne Runa. Men det kommer aldri til å skje.

Dette er Manuela sitt verk, IKKE mitt. En dag inviterer jeg henne hjem på mitt kjøkken for å holde kurs. Da er det garantert noen gode naboer som kan forsyne meg med gode cupcakes veien videre for jeg tviler på at jeg kommer til å få det til.

Her er min kake til datters bursdag i ettermiddag:

Heldigvis var det ingen av de inviterte jentene som brydde seg om hvordan eplekaken så ut, for den smaker som ti fester på en og samme tid. Litt is ved siden av og jeg presenterer verdens beste eplekake. Sjekk hvor lett den er å lage:

 • 8 epler
 • 200 gram sukker
 • 200 gram mel
 • 200 gram smør
 • Strø over litt kanel

Jeg blander mel og sukker sammen med smøret og knar dette godt. Deretter fordeler jeg det over eplene som allerede er skåret i biter. Inn i ovnen i 20 minutter på 200 grader. Min gode venninnen Annette serverte dette i forening en gang og gjett om jeg er hekta! Elsker denne kaken sammen med litt vanljeis. Lag den i julen, garantert suksess!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:07:48+00:00 19. desember, 2011|Categories: PERSONLIG|7 Comments

7 Kommentarer

 1. Hilde Jervsjø 19. desember 2011 at 20:33 - Reply

  Deilig! Og nå i disse smørmangeltider tar jeg vanlig margarin men legger til en knivsodd salt eller to og later som det er meierismør:-)

 2. http://fru-r.blogspot.com/ 19. desember 2011 at 21:10 - Reply

  Mmmm, høres knallgod ut, den skal prøves ut 🙂

 3. Yolande Lippertz 20. desember 2011 at 23:42 - Reply

  Så teit at du setter inn en link som ikke linker til Manuela sin blogg. Gjetter på at du får betaling for å sette inn denne linken hvor folk må «melde seg inn» først. Dustete. Her er den ekte linken til Manuela: http://www.passionforbaking.com/

  • Trine Grung 21. desember 2011 at 06:52 - Reply

   Da er det en skrivefeil som jeg skal fikse m en gang. Jeg kjenner Manuela så det ville jeg ikke gjort. Takk for at du sa fra. Ingen innlegg hos meg er betalt av andre. De få annonselenkene jeg har er produkter jeg plukket selv

 4. Elisabeth Bang 28. desember 2011 at 19:23 - Reply

  ELSKER eplekake så tenker denne bli prøvd 🙂 Takk for tips <3 Forresten kan du være en heldig vinner av boken til Manuela, (signert av henne) på bloggen min 🙂 Trine, ta det bort om du ikke vil jeg skal ha det her 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits