Det er ISKALDT i Drammen og vi fryser på kontoret. Ikke fordi varmen ikke står på, men kontorlokalene til Chills er gigantiske og derav mange kvadratmeter som skal varmes opp. Jeg ønsker meg varmeovn og billigere strøm til jul. Eller kanskje nye kontorlokaler som er nærmere togstasjonen i Drammen, siden to av våre ansatte (les Belinda og Ida) toger til jobb.

Du ser, jeg sitter med jakke på inne. Ikke bra! Det er kun Ida og jeg som er på kontoret i dag, og vi ferdigstiller oppgaver som må gjøres før juleferien starter om fire timer. Juleferien skal brukes på familien, rydding av loftet siden vi har pusset opp, gaver, trening og ROLIGE morgener. Gud, som jeg gleder meg!

Vi jobber intensivt med fire store prosjekter samtidig og det er mye som skal koordineres. Vi har samlet nesten 30 bloggere i et stort bloggteam og jeg gleder meg som en unge til å dele de sprellene vi sammen skal finne på! Jeg er 100% sikker på at blogglesere i hele internetsfæren vil like alle prosjektene våre, og ikke minst hente inspirasjon i dette nytenkende arbeidet vi gjør. Jeg gleder meg til 2012!

Jeg vil ønske deg kjære bloggleser en riktig god jul. Jeg kommer til å oppdatere bloggen i julen, men sikkert ikke to ganger for dag. Jeg kjenner meg selv såpass at jeg vet jeg må ytre meg litt…..hihi. Det har du vel skjønt….jeg er typen til å avbryte julemiddagen for å sjekke noe online. Jeg vet, crazy chick.

Det er rart å si det, men jeg er oppriktig glad i leserne mine selvom jeg ikke kjenner deg/dere. Mange av dere har fulgt bloggen min i mange år…hvor lenge har du fulgt den? Smask med smell til alle og enhver!

PS. Håret har blitt enda blondere. VELDIG uvant….jeg gjemmer meg under hetten her. Veldig usikker på om dette er meg….ka du trur?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.