Minusgrader

Det er ISKALDT i Drammen og vi fryser på kontoret. Ikke fordi varmen ikke står på, men kontorlokalene til Chills er gigantiske og derav mange kvadratmeter som skal varmes opp. Jeg ønsker meg varmeovn og billigere strøm til jul. Eller kanskje nye kontorlokaler som er nærmere togstasjonen i Drammen, siden to av våre ansatte (les Belinda og Ida) toger til jobb.

Du ser, jeg sitter med jakke på inne. Ikke bra! Det er kun Ida og jeg som er på kontoret i dag, og vi ferdigstiller oppgaver som må gjøres før juleferien starter om fire timer. Juleferien skal brukes på familien, rydding av loftet siden vi har pusset opp, gaver, trening og ROLIGE morgener. Gud, som jeg gleder meg!

Vi jobber intensivt med fire store prosjekter samtidig og det er mye som skal koordineres. Vi har samlet nesten 30 bloggere i et stort bloggteam og jeg gleder meg som en unge til å dele de sprellene vi sammen skal finne på! Jeg er 100% sikker på at blogglesere i hele internetsfæren vil like alle prosjektene våre, og ikke minst hente inspirasjon i dette nytenkende arbeidet vi gjør. Jeg gleder meg til 2012!

Jeg vil ønske deg kjære bloggleser en riktig god jul. Jeg kommer til å oppdatere bloggen i julen, men sikkert ikke to ganger for dag. Jeg kjenner meg selv såpass at jeg vet jeg må ytre meg litt…..hihi. Det har du vel skjønt….jeg er typen til å avbryte julemiddagen for å sjekke noe online. Jeg vet, crazy chick.

Det er rart å si det, men jeg er oppriktig glad i leserne mine selvom jeg ikke kjenner deg/dere. Mange av dere har fulgt bloggen min i mange år…hvor lenge har du fulgt den? Smask med smell til alle og enhver!

PS. Håret har blitt enda blondere. VELDIG uvant….jeg gjemmer meg under hetten her. Veldig usikker på om dette er meg….ka du trur?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-12-21T12:19:19+00:00 21. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|18 Comments

18 Kommentarer

 1. Ragnhild 21. desember 2011 at 12:33 - Reply

  God Jul til deg og din familie !! Vet ikke om farven på hpåret er deg, men æ syns du kler det 🙂

 2. Ra-hoeg 21. desember 2011 at 12:34 - Reply

  Beklager at det ble en feil der :))) «på håret» skal det stå 😉

 3. Anettekg 21. desember 2011 at 13:08 - Reply

  Synes det ser bra ut jeg, gøy med litt forandring. Har akkurat gjort det samme selv, kjempefornøyd, men jeg er opprinnelig blond da så det er ikke sååå stor forandring:) Du får legge ut et bilde så vi ser det ordentlig;)

  • Trine Grung 21. desember 2011 at 13:46 - Reply

   Jeg skal det. Føler jeg må sminke meg litt før jeg gjør det…..det er skikkelig rart men jeg liker det egentlig veldig godt. Eneste er at jeg kanskje føler meg litt eldre noen dager…..det er rart for alle sier jeg ser yngre ut

 4. Ege Denne 21. desember 2011 at 13:20 - Reply

  Jeg har ikke fulgt bloggen din mer enn noen måneder, 
  men det er fordi jeg begynte å blogge selv i slutten av mai, 
  og ikke hadde vært rundt i «Blogglandia» noe særlig før etter den tid 🙂

  Jeg syns du ble fin, det jeg kan se, så slutt å gjem deg….. 😉

  • Trine Grung 21. desember 2011 at 13:45 - Reply

   Tusen takk! Blogging er den nye vinen spør du meg. Jeg får all info om det meste via blogg og elsker det! Tusen takk for at du leser!

 5. Kristine 21. desember 2011 at 14:31 - Reply

  Blondes have more fun, så det kan da ikke være så galt 😀 Synes det ser bra ut under hetten der, jeg!

 6. thile 21. desember 2011 at 18:10 - Reply

  Jeg syntes du er fin på håret, basta bom! ,’O)
  Dine vakre øyne, kler fargen…
  Jeg har ikke fulgt bloggen din lenge.
  Men jeg har fulgt DEG i mange år 🙂
  Satt klistret første gang du besøkte Operah!
  Juleklem fra meg, til deg.

 7. Vibbedille;)) 21. desember 2011 at 18:32 - Reply

  Har snart blogga i 6 år selv og det er nesten like lenge eg har følgt deg vil eg tro, føler iallefall du har vært der hele tiden ;)) Over alt liksom hehe «Positiv ment» altså!

  Ønsker deg og dine en EVENTYRLIG HERLIG Jul og et FORRYKENDE FLOTT Nyttår!
  KOS deg Trine!!!! ;))

  Go`Juleklem fra Vibbedille ;))

 8. Beate 21. desember 2011 at 23:53 - Reply

  Jeg vet ikke hvor lenge jeg har fulgt bloggen din, ble sittende og tenke litt nå. Det har vært litt på og av. Men jeg har drevet med blogging aktivt siden jeg flyttet hjemmefra, kjempekjekk måte å oppdatere familie og venner på. 

  Jeg pleier å sjekke innom fordi jeg er så nysgjerrig på alle prosjektene du steller i stand. Det er så utrolig gøy å følge med på. En slik jobb skulle jeg gjerne hatt, misunnelig! På en annen side, så tror jeg at jeg hadde inntatt kronisk fosterstilling om jeg hadde hatt så mange lesere, og spesielt de negative kommentarene som var her en tid tilbake… 

  Du inspirerer veldig, og jeg har deg som et slags forbilde. Jeg er ikke enig i alt du skriver, men du får til så utrolig mye bra og du engasjerer. Jeg elsker å følge med på de små debattene her inne, ingenting er som en skikkelig diskusjon! Hihi

  Nei, det er ikke foruten grunn at jeg kalte deg for en bloggmamma for en tid tilbake, haha. Du er jo herlig, Trine. Og, ja! Fy fader så kaldt det er i Drammen! Nyt jula! 

  …Når blir noen av prosjektene avslørt? Får vi noen hint i julegave? 🙂 

  • Trine Grung 22. desember 2011 at 06:42 - Reply

   Det er akkurat derfor jeg forsetter, så tusen takk Beate! Grunnen til at jeg ikke røper noe enda er fordi jeg er livredd for at pressen eller noen andre skal finne ut av noe før det lanseres. Men mine blogglesere blir de første som får vite det…vær du sikker!!
   Ønsker det og dine en riktig god jul og et forrykende godt nytt år!! 2012 sier jeg bare!!

 9. Supresimen 22. desember 2011 at 13:51 - Reply

  Jeg foreslår at du og bloggteamet ditt kan bekjempe kriminalitet. kanskje gå til innkjøp av en slags uniform og en buss slik at dere kan reise rundt i hele norge.

  • Trine Grung 22. desember 2011 at 17:46 - Reply

   Skal ikke se bort i fra at vi blir politi i en eller anne form hoho

 10. Haldis 23. desember 2011 at 10:41 - Reply

  Jeg har fulgt bloggen din i litt over et halvt år 😉 <3

 11. Margun-m 26. desember 2011 at 20:35 - Reply

  Hei Trine ;D Flink du er ;D Leser bloggene dine artig det. Ha en fin Juletid videre;D Klem   

  • Trine Grung 26. desember 2011 at 20:56 - Reply

   Så hyggelig! Tusen takk…liker å blogge jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits