Veldig viktig å dele denne med dine

Dette innlegget håper jeg du deler med dine. Trykk under videoen på Facebook eller Twitter….dette er viktig. Eller legg videoen på din facebook og be dine venner dele den med sine. Jeg sier ikke du må, men jeg tror vi kan enes om at alle barn fortjener en trygg barndom:

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-12-22T07:44:36+00:00 22. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|7 Comments

7 Kommentarer

 1. siri57 22. desember 2011 at 09:08 - Reply

  Fosterhjem er viktig. Men situasjonen i Norge er også den at alt for mange barn unødig skilles fra sine foreldre. Det er uten tvil best for alle parter når familien får hjelp slik at barna ikke behøver å flytte hjemmefra. I dag er det lettere å ta fra et alminnelig godt fungerende foreldrepar ungene, enn det er å få en kjent kriminell dømt. Da må det vel være noe galt i et land? Barnevernet er i dag et rettsløst pengesluk, uten innsyn og kontroll. Dessverre. Innad i etaten kjemper den statlige BUFetat, som er for mer hjelp i hjemmene, mot det kommunale barnevern og deres organisasjon, som vil ha mer omsorgsovertakelse. En kan jo spørre seg hvorfor..?

  • Trine Grung 22. desember 2011 at 09:11 - Reply

   De argumentene har en hørt og jeg ser hva du sier. Men hvorfor skulle barnevernet gå mot foreldre hele tiden? Hvorfor skulle de «ta» barn uten grunn? Sjekkes ting for dårlig?

   • Anonym 26. desember 2011 at 14:15 - Reply

    Barnevernet går ikke mot foreldre «hele tiden». Men jo, de tar barn helt uten grunn. Mange tusen barn, hvert eneste år, skilles fra foreldrene. Dette er familier som kunne fått hjelp i hjemmet, men istedet blir splittet. Noen referanser: http://www.knut.com, og www.advokatthiis.no 
    Og de unnlater å ta barn der de skulle gjort det. Det har vi sett flere eksempler på bare det siste året.
    Ja, sakene sjekkes for dårlig. De ansatte har for dårlig kompetanse og erfaring. En studie ved Høyskolen på Lillehammer konkluderte med at utdannelsen er halvfabrikata og at brukerne dermed blir prøvekaniner. Hvorfor går det så dårlig med mange av de som havner under barnevernets omsorg tror du? 
    Jeg trodde, som de fleste, at barnevernet var «de snille som hjalp de som hadde det fælt». Det trodde jeg helt til for 2 år siden. Da kom jeg selv i kontakt med etaten. Den opplevelsen gjorde at jeg satte meg dypere inn i hva som faktisk skjer. Det er skremmende. Det er ikke bare jeg som sier at det er et rettsløst pengesluk, uten innsyn og kontroll. Det er advokater, professorer og en rekke «vanlige folk». Det minste en kan forlange av en etat som har en så vanskelig og viktig oppgave er at utdannelsen ikke er «halvfabrikata og brukerne prøvekaniner».

 2. Julianne 22. desember 2011 at 12:15 - Reply

  Wow, tusentakk! Betyr mye at du faktisk tok deg tid til å lese mailen min. Du har så rett, dette er veldig viktig, så håper så mange som mulig sprer det videre:)

  God Jul 🙂

 3. Mette Fredly 22. desember 2011 at 21:04 - Reply

  Denne deler jeg så gjerne Trine. Vi har jo en fosterdatter som har vært her i 7 år og skal være her til hun flytter for seg selv. Alle barn fortjener en trygg og god oppvekst 🙂 Klem Mette

  • Trine Grung 22. desember 2011 at 22:55 - Reply

   Enig Mettemor! Hils inn i stuen og god jul til dere <3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits