Det er tidlig morgen og julen nytes. Klokken er snart halv tolv og enda sprader jeg rundt i morgenkåpen. Kvelden skal nytes hos gode naboer for det blir ikke jul uten vår faste tradisjon hos de lille julaften. For oss ringes julen inn når julegrøten hos familien Hoff ligger trygt i magen. Vår sønn Kasper elsker denne kvelden hos de og er like spent hvert år på hvem som får rosinen i grøten. Vi har to nøtteallergikere så derav rosin.

Jeg skal en tur til Asker med mannen nå. Vi var  i hele går på harryhandel i Sverige, og gjett om vi trengte litt alenetid. Min mor er på plass og var her sammen med barna, og de voksne fikk litt tid for seg selv. Lykke <3

Min datter elsker å ta bilder og sier hun skal bli fotograf. I morgentimene i dag har hun knipset over 100 bilder og stolt presenterer jeg FotoFrida sine bilder:

Dette bildet er av en stein jeg fikk av en Poprushlytter når jeg jobbet i NRK Petre. Jeg hadde verdens beste lyttere som sendte meg de fineste ting!!

Trøtt i trynet, i morgenkåpen, og sjekker treet som våre barn pynter hvert år. Det er deres jobb…jeg blander meg ikke inni det. Viktig med tradisjoner. Men vi noen rare skapninger som går UT i skogen og hogger et tre for å sette det INN i stuen.

Er hun ikke flink? Hun har et eget øye for detaljer…det er sikkert. Jeg sa akkurat at hun kunne bli fast fotograf på bloggen min. Gjett om hun ble stolt….hun er så god. God jul i stuen….nå maser mannen om at jeg må logge av nettet. Asker kaller <3
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.