Julekos hos oss

Det er tidlig morgen og julen nytes. Klokken er snart halv tolv og enda sprader jeg rundt i morgenkåpen. Kvelden skal nytes hos gode naboer for det blir ikke jul uten vår faste tradisjon hos de lille julaften. For oss ringes julen inn når julegrøten hos familien Hoff ligger trygt i magen. Vår sønn Kasper elsker denne kvelden hos de og er like spent hvert år på hvem som får rosinen i grøten. Vi har to nøtteallergikere så derav rosin.

Jeg skal en tur til Asker med mannen nå. Vi var  i hele går på harryhandel i Sverige, og gjett om vi trengte litt alenetid. Min mor er på plass og var her sammen med barna, og de voksne fikk litt tid for seg selv. Lykke <3

Min datter elsker å ta bilder og sier hun skal bli fotograf. I morgentimene i dag har hun knipset over 100 bilder og stolt presenterer jeg FotoFrida sine bilder:

Dette bildet er av en stein jeg fikk av en Poprushlytter når jeg jobbet i NRK Petre. Jeg hadde verdens beste lyttere som sendte meg de fineste ting!!

Trøtt i trynet, i morgenkåpen, og sjekker treet som våre barn pynter hvert år. Det er deres jobb…jeg blander meg ikke inni det. Viktig med tradisjoner. Men vi noen rare skapninger som går UT i skogen og hogger et tre for å sette det INN i stuen.

Er hun ikke flink? Hun har et eget øye for detaljer…det er sikkert. Jeg sa akkurat at hun kunne bli fast fotograf på bloggen min. Gjett om hun ble stolt….hun er så god. God jul i stuen….nå maser mannen om at jeg må logge av nettet. Asker kaller <3
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-12-23T11:33:03+00:00 23. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|12 Comments

12 Kommentarer

 1. Hanne 23. desember 2011 at 11:43 - Reply

  God jul til dere. 
  Hilsen fra tuppen av Norge, den lille byen Vardø. 

  • Trine Grung 23. desember 2011 at 12:27 - Reply

   Tjoho! Tenk at jeg har lesere der og gitt! Så bra! God jul 🙂

 2. Anne Berit 23. desember 2011 at 12:16 - Reply

  God jul til deg og dine Trine!

 3. Anonym 23. desember 2011 at 12:20 - Reply

  Ha en riktig god jul Trine!

 4. Ingvildjohanne 23. desember 2011 at 12:34 - Reply

  En julehilsen fra Askøy: Ønsker dere en god og fredfylt julefeireing.

  • Trine Grung 23. desember 2011 at 12:57 - Reply

   Wiiii Vestlandet og gitt. Rart med blogg…tenker ikke at hele landet kan lese

 5. Anja 23. desember 2011 at 14:54 - Reply

  God jul til deg fra barcelona.

 6. Torill 24. desember 2011 at 11:49 - Reply

  En riktig god jul ønsker jeg deg Trine. Ønsker deg en fredfull og god høytid sammen med familien din. Takk for at du er den du er, og at du deler litt med oss.

  Hilsen Torill, også en Askøyværing.

  • Trine Grung 24. desember 2011 at 11:59 - Reply

   Takk for at dere leser! Det setter jeg stor pris på :-)))) god jul!

 7. Fotballfrue 26. desember 2011 at 11:42 - Reply

  Herlighet, så flink hun er 😀 

  • Trine Grung 26. desember 2011 at 11:45 - Reply

   Jeg vet. En fotograf i Drammen har tilbudt henne gratistimer etter han så dette innlegget…hun er superglad! Kjempestas! 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits