Idag har vært en deilig dag. Sen frokost, bok i sofakroken, lang gåtur i strålende sol, SPA-pleie for kropp og tryne på badet etterfulgt av laptop i fanget med god film på skjermen. Jeg var litt usikker på om jeg skulle se denne filmen siden det var drama. Jeg var litt sliten og da pleier krim/thriller å fenge meg mer. Men jeg leste anbefalingene på HeadWeb og bestemte meg for å gi den en sjangs. Og jeg angrer ikke. Filmen heter Nawals hemmelighet.

Den hadde alle elementer en film bør ha etter mitt syn, og når den i tillegg hadde en overraskende twist mot slutten var jeg solgt. Denne filmen likte jeg virkelig og anbefaler deg å se den. Sterk film som overrasket på mange måter. Bra skuespillere og annerledes historie.

Her er trailer:

 

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.