Den dagen, den følelsen

Jeg stod opp på feil fot i dag. Hele kroppen føles fremmed. Ikke syk, ingen feber, ingen kvalme. Bare den følelsen, den dagen. Ingenting stemmer, hodet er skrudd i negativt modus, alle steg går i feil retning og jeg venter nesten på at jeg skal skli på isen og slå hodet skikkelig. Lenge siden jeg har hatt en slik dag. Jeg har ikke godt av for rolige dager med mye dødtid. Jeg liker å holde hjulene i gang, jeg liker hverdagen. Ferier er digg, men jeg tror faktisk at jeg kan kjede på meg en depresjon. Nesten.

Jeg har ingen grunn til å klage, og gjør egentlig ikke det heller. Jeg konkluderer med rene fakta, dagen idag suger og derfor er jeg allerede under dynen. Klokken er 22:10 og jeg har ikke tenkt å huske denne dagen. Jeg stryker den enkelt og greit fra kalenderen, og starter med blanke ark imorgen. Jeg fikk katalog i posten og skal ligge å drømme om sommer, sol, kjoler og sandaler, før Jon Blund kommer for å gi meg nattaklem. Imorgen Trine….det blir dagen sin. Den som venter på noe godt venter aldri forgjeves. Takk for meg.

20111227-220303.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-12-27T22:11:48+00:00 27. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

6 Kommentarer

 1. Farquhar 27. desember 2011 at 23:02 - Reply

  Kjedelig me sånne dager, men di må te for å skape balanse… Dagen i mårå bler MYE bedre.
  Følge bloggen din, keep it commin 😉

  • Trine Grung 28. desember 2011 at 08:24 - Reply

   Jeg håper dagen idag blir bedre. Leter litt etter følelsen nå

 2. Alde 28. desember 2011 at 00:16 - Reply

  Hei Trine!!  Æg digge dæg!!:)  Kjenne meg så igjen i mange av tingå du skrive om!! Speiselt i forhold t kosthold å træning, så hb du fortsette mæ dæ:) Godt å høyra at du æ som alle oss andre, å he nogen mindre dårligge daga du au… Lurt å gå å legga seg, blir nok en goe dag i mårå:)) Æg hadde au en dårligge dag… trur dæ æ alt maden nå mæ jul…. blir heilt uvel i heile kroppen…. Reiste t kvadrat nå i kveld på salg, å kom heim mæ to par nye sko;)  Skoshopping hjelpe mod dæ mesta;)) Så blei dæ en goe avslutning på dagen iallefall!

  Ønske deg lykke t mæ træningå, oppussing, nytt firma å alt dæ andre du æ opptatt av!! Æg æ innom bloggen mesten kvær dag, å heie på dæg:))

  Ønske dæg å dine en fortsatt god jul, å et godt nyttår!!!:)

  Mvh Alde frå jæren:))

  • Trine Grung 28. desember 2011 at 08:25 - Reply

   Tusen takk. Jeg tror litt venninnetid er på sin plass 🙂 savner venninner om dagen….alle er på ferie

 3. Ida Wulff 28. desember 2011 at 19:04 - Reply

  Fine Trine! Håper du smiler igjen <3

  • Trine Grung 28. desember 2011 at 19:08 - Reply

   Jepp. Et besøk dro og vips så kom energien tilbake 😉 hihi

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits