Det er ikke lett å finne sofa til vår «nye» loftstue. Jeg tror rompa har prøvd ut minst 50 forskjellige typer og jeg klarer ikke å bestemme meg. Enten er de for «strenge» i snittet, for harde, for små, for store, feil farger….du skjønner problemet. Blir tussete av det!

Det aller viktigste er at den er god å slenge seg i, passer med litt puter og en farge en ikke går lei av. Idag kom jeg over denne og satte med ned i himmelen. Mannen har ikke prøvesittet enda, men ber til høyere makter at Florompen liker det den prøver. Kryss fingrene for meg!

20111229-191817.jpg

20111229-191830.jpg
Det siste bildet er en stor stol som hører med. Eventuellt denne i en annen farge enn selve sofaen- Må bryte det litt. Jeg tenker ikke denne fargen, men en som er litt gråere. Imorgen drar jeg med min bedre halvdel med for å prøvesitte. Håper det går bra. Ekstra pluss når det var 25% på sofaen og salg på alle puter. Liker!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.