Året som gikk – 2011

En liten oppsummering av året som har gått, mest for egen del. Bloggen er jo en dagbok for min egen del og, ikke bare for mine herlige lesere. Hvis det er noe jeg lurer på vedrørende en ferie, en fest, en tur, et foredrag, så er det bare å gjøre et kjapt søk på bloggen og jeg finner både tid, sted og all info jeg måtte ønske om eventen. Ofte sitter jeg sammen med ungene og mimrer ved å gå flere somrer tilbake for å huske tilbake på fjellturer eller lignende. Blogg er kjekt sånn!

2011 var på mange måter et år med mange gleder og like mange utfordringer. Jeg valgte før sommeren å satse fullt på det jeg har stor tro på er mye av fremtiden, nemlig nettet og sosiale medier. Jeg sluttet å springe i det ene møtet etter det andre uten at det konkret hadde noe med jobben min å gjøre. GJETT om det var deilig. Jeg er helt håpløs til å si nei, vil jo så gjerne treffe mest mulig mennesker hele tiden, men måtte innse at mye av det var bortkasta tid. Men heldigvis ikke helt for nettverket mitt er gigantisk av denne grunn og trenger jeg hjelp til noe så kjenner jeg et ben i de fleste type profesjoner.

Jeg har ikke jobbet så  mye på mange år som jeg gjorde i 2011. Foredrag, kurs, prosjekter med store bedrifter hvor jeg bidrar med kompetansen min på sosiale medier, nettverkledelse for Virke, og mange spennende bekjentskaper som bidrar til at 2012 blir ekstra givende å gå imøte. Jeg har startet eget AS. sammen med to andre grundere, kalt Chills AS, og mange lurer på hva vi egentlig skal gjøre. Dette skal jeg røpe om ikke lenge, vi jobber iherdig med å få mange brikker på plass.

Helsen min har hatt oppturer og nedturer. Leddene mine krangler litt innimellom og jeg har bestemt meg for at det er full skjerpings hva kosthold angår. Jeg klarte å kvitte meg med alle plagene sist og derfor MÅ dette være et hovedfokus. Uten tvil. Jeg skal melde meg inn på treningssenter igjen for å få litt bedre rutiner på treningen. Jeg går/jogger en del, men ikke nok. Det må litt vekter til, aerobic med musikk og ikke minst spinning.

Jeg gleder meg til 2012. Jeg kjenner på meg at jeg er på rett spor jobbmessig og det er digg. Jeg er oppriktig glad i mine ansatte på jobb og stortrives med alle prosjektene vi har på gang. I februar samler vi hele bloggteamet i Drammen og DET gleder jeg meg til. Pass på Drammen….blir en kanonhelg med MASSE PR for en by som er blitt fantastisk fin.

Jeg vil rette en spesiell takk til deg som leser bloggen min. Jeg setter stor pris på deg og gleder meg til å dele enda mer i 2012. Sender deg en nyttårsklem og HÅPER at alle de godt over 3500 som er innom hver dag kan legge igjen en kommentar. Bare i dag….tusen takk! Hehe…
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-12-31T15:06:52+00:00 31. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|22 Comments

22 Kommentarer

 1. thile 31. desember 2011 at 15:21 - Reply

  Bloggen din er spennende og innholdsrik:-)
  Håper 2012 blir ett bra år!

  Nyttårsklem

 2. Ve 31. desember 2011 at 15:45 - Reply

  Godt nytt år til deg og dine :o)

 3. Anne Berit 31. desember 2011 at 16:15 - Reply

  Godt nytt år til deg og dine Trine! Gleder meg til å følge med på nye eventyr i det nye året også!

 4. Heidi 31. desember 2011 at 19:27 - Reply

  Nyttårsklem til deg også:-)

 5. Johanne 31. desember 2011 at 19:27 - Reply

  Godt nytt år 🙂

 6. Inger Elise 31. desember 2011 at 20:20 - Reply

  Godt Nytt År, Trine!! Gleder meg til å følge deg neste år også 🙂

 7. Hann-ny2 31. desember 2011 at 20:31 - Reply

  God nytt år!

 8. Ralund2004 31. desember 2011 at 22:15 - Reply

  Selvsagt skal jeg legge igjen en kommentar;-) Godt nytt år til deg og dine! Det er godt å lese bloggen din; humoristisk, ærlig og noen ganger tankevekkende og/eller provoserende:-å keep on doing!

  • Trine Grung 31. desember 2011 at 22:53 - Reply

   Tusen takk! Gir meg ikke og skal overraske videre i 2012 😉

 9. Maren 1. januar 2012 at 22:45 - Reply

  Tok meg en liten tur i bloggen din, og det viste seg at det ligger masse spennende der. Nesten som en skjult jungel – og jeg kommer garantert til å besøke bloggen din ofte fremover for å lese de gode innlegg! Inspirerende – og håper på at, en dag, mine lesere tenker det samme om bloggen min! Forresten – ønsker deg og dine et fortryllende år – 2012! 🙂

  • Trine Grung 1. januar 2012 at 22:55 - Reply

   Så hyggelig!! Velkommen tilbake, blogger stort sett hver dag!

 10. Rita Hansen 2. januar 2012 at 00:42 - Reply

  Følger trofast med videre jeg. Du er en inspirasjon for meg, den tøffeste dama jeg vet om. Stå på, ønsker deg lykke til med å nå dine målsettinger for både firma og helse i 2012. Nyttårsklem fra Rita.

  • Trine Grung 2. januar 2012 at 15:17 - Reply

   Kjekt Rita, tusen takker det. Skal sprelle masse snart…må bare finne formen. Merker feriedvalen ligger som en tåke rundt meg

 11. L-e-mi 2. januar 2012 at 01:32 - Reply

  Godt nytt år!

 12. Marita Langen 2. januar 2012 at 20:18 - Reply

  Jeg har veldig sansen for deg! Stå på, Trine!

  • Trine Grung 2. januar 2012 at 20:42 - Reply

   Så hyggelig sagt! Tusen takk. Skal gjøre mitt for at bloggen blir verdt å lese veien videre!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits