Året som gikk – 2011

En liten oppsummering av året som har gått, mest for egen del. Bloggen er jo en dagbok for min egen del og, ikke bare for mine herlige lesere. Hvis det er noe jeg lurer på vedrørende en ferie, en fest, en tur, et foredrag, så er det bare å gjøre et kjapt søk på bloggen og jeg finner både tid, sted og all info jeg måtte ønske om eventen. Ofte sitter jeg sammen med ungene og mimrer ved å gå flere somrer tilbake for å huske tilbake på fjellturer eller lignende. Blogg er kjekt sånn!

2011 var på mange måter et år med mange gleder og like mange utfordringer. Jeg valgte før sommeren å satse fullt på det jeg har stor tro på er mye av fremtiden, nemlig nettet og sosiale medier. Jeg sluttet å springe i det ene møtet etter det andre uten at det konkret hadde noe med jobben min å gjøre. GJETT om det var deilig. Jeg er helt håpløs til å si nei, vil jo så gjerne treffe mest mulig mennesker hele tiden, men måtte innse at mye av det var bortkasta tid. Men heldigvis ikke helt for nettverket mitt er gigantisk av denne grunn og trenger jeg hjelp til noe så kjenner jeg et ben i de fleste type profesjoner.

Jeg har ikke jobbet så  mye på mange år som jeg gjorde i 2011. Foredrag, kurs, prosjekter med store bedrifter hvor jeg bidrar med kompetansen min på sosiale medier, nettverkledelse for Virke, og mange spennende bekjentskaper som bidrar til at 2012 blir ekstra givende å gå imøte. Jeg har startet eget AS. sammen med to andre grundere, kalt Chills AS, og mange lurer på hva vi egentlig skal gjøre. Dette skal jeg røpe om ikke lenge, vi jobber iherdig med å få mange brikker på plass.

Helsen min har hatt oppturer og nedturer. Leddene mine krangler litt innimellom og jeg har bestemt meg for at det er full skjerpings hva kosthold angår. Jeg klarte å kvitte meg med alle plagene sist og derfor MÅ dette være et hovedfokus. Uten tvil. Jeg skal melde meg inn på treningssenter igjen for å få litt bedre rutiner på treningen. Jeg går/jogger en del, men ikke nok. Det må litt vekter til, aerobic med musikk og ikke minst spinning.

Jeg gleder meg til 2012. Jeg kjenner på meg at jeg er på rett spor jobbmessig og det er digg. Jeg er oppriktig glad i mine ansatte på jobb og stortrives med alle prosjektene vi har på gang. I februar samler vi hele bloggteamet i Drammen og DET gleder jeg meg til. Pass på Drammen….blir en kanonhelg med MASSE PR for en by som er blitt fantastisk fin.

Jeg vil rette en spesiell takk til deg som leser bloggen min. Jeg setter stor pris på deg og gleder meg til å dele enda mer i 2012. Sender deg en nyttårsklem og HÅPER at alle de godt over 3500 som er innom hver dag kan legge igjen en kommentar. Bare i dag….tusen takk! Hehe…

By | 2011-12-31T15:06:52+00:00 31. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|22 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits