Brev fra politiet

Jeg har lenge ventet på dom i denne SMS-saken. Jeg blogget om det for lenge siden HER. Mobilen min mottok mange SMS av svært krenkende art fra ulike nummer, og jeg var ikke sen om å vise alt til politiet. Er det noe jeg IKKE finner meg i, så er det slike ting. Jeg hadde i tillegg ekle brev i posten en periode, men heldigvis har de to som sendte de mistet interessen. Slike fyrer byr meg virkelig imot på alle måter, skikkelige tapere!

For et par dager siden mottok jeg endelig dette brevet fra politiet:

Mediene plukke topp saken og skrev om det HER og HER, blant annet. Jeg er usikker på om jeg synes straffen er hard nok. Bot på 13000 og betinget fengselstraff? Men jeg undrer meg på om mannfolk som dette lærer? Klarer de å endre kurs når de først har denne typen sjikane som preferanse? Jeg er usikker. Men prøv å send til meg en gang til….da løper jeg rett til politiet, som virkelig tok dette seriøst. Takk for de!

By | 2015-05-31T10:25:53+00:00 8. desember, 2011|Categories: YTRINGER|3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits