Favorittulltøyet mitt fra Traa

Det er genialt å gi ull i julegave. Det er noe alle har bruk for, og blir det brukt mye er det nesten så en bør fornye det annenhvert år. Jeg gjør i hvertfall det siden jeg sliter nesten et ullsett i året.

Jeg har forelsket meg i Kari Traa sitt ulltøy. Det er så bra, og kvaliteten upåklagelig. Morsommefarger og mønster. Min far sin samboer er like happy med det, så når jeg traff Traa i Bergen en tid tilbake ringte min far. Han mente det var på tide at hun laserte for menn….Kar i Traa kanskje? Jeg heier på det, Kari. Du er tøff og en dame som får mye. Liker.

Her er noen tips til sider hvor du kan kjøpe:

Digge sokker, jeg har begge parene selv. Elsker at de er høye, brukes både til trening og til hverdagsbruk. Kjøpes HER og HER.

Elsker at en ulltrøye har V-hals. Når frontpartiet på oss kvinner er større enn A-cup så anbefales V-hals. Det forminsker og det er jeg alltid obs på når jeg handler. Du ser meg veldig sjelden med rund hals….aldri faktisk. Trøyen finner du HER og herlig ulltights finner du HER.

Dette settet elsker jeg. Det er så mykt å deilig i ullen og ikke minst liker jeg mønsteret. Jeg har størrelse XL…derfor ikke bilder av meg i dette. Hihi

 Tightsen får du HER og trøyen HER. Igjen glidelås og derfor mulighet for V-hals. LIKER! (annonselenker)

 

By | 2017-03-16T07:08:01+00:00 11. desember, 2011|Categories: PERSONLIG|3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits