Filmanbefaling til romjulen

Idag har vært en deilig dag. Sen frokost, bok i sofakroken, lang gåtur i strålende sol, SPA-pleie for kropp og tryne på badet etterfulgt av laptop i fanget med god film på skjermen. Jeg var litt usikker på om jeg skulle se denne filmen siden det var drama. Jeg var litt sliten og da pleier krim/thriller å fenge meg mer. Men jeg leste anbefalingene på HeadWeb og bestemte meg for å gi den en sjangs. Og jeg angrer ikke. Filmen heter Nawals hemmelighet.

Den hadde alle elementer en film bør ha etter mitt syn, og når den i tillegg hadde en overraskende twist mot slutten var jeg solgt. Denne filmen likte jeg virkelig og anbefaler deg å se den. Sterk film som overrasket på mange måter. Bra skuespillere og annerledes historie.

Her er trailer:

 

 

 

By | 2017-03-16T07:07:40+00:00 25. desember, 2011|Categories: PERSONLIG|1 Comment

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits