Fredag – blir ikke bedre

Det har vært en travel uke og det er lenge siden gleden over fredag har vært så tilstede som i dag. Ro, trim, familietid, taco, Idol, sofaligging, cup med sønn, baking med datter…med andre ord er KOS stikkord for de neste dager.

Idag bar turen til Drammen og jentene hos Chi Hair. Det begynner å bli mange år siden første gang bena entret deres lokaler og det blir ikke den siste. Topplokket er i ferd med å lysne, trivselen øker hver dag, men det var blitt litt gult og derfor tok jeg turen dit for å fikse det i dag. Mandag stiller jeg i NRK sine lokaler på Youngstorget klokken 1100 for å delta i PULS. Få med deg sendingen…

  

Speilreflekskamera var med på tur i dag, og etter jeg så kvaliteten må det brukes flittigere. Jeg er fæl til å dra opp mobilen og knipse ivei. Den kan nok aldri erstatte klumpen jeg dro med meg i vesken i dag. Skal bli flinkere.

Jeg tok flere bilder av annen etasjen med dette kameraet når jeg kom hjem. Stikk innom Vi pusser opp for å se. Den nye veggen er på plass!!!!!!

Dette er bilder fra igår kveld. Disse vinduene var avgjørende for at loftstuen har blitt så lys og fin som den har blitt. ELSKER DET!

By | 2011-12-02T15:45:37+00:00 2. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits