Henter inspo i Asker

Idag har vært den første dagen hvor følelsen av jul faktisk har entret kroppen. Det mangler noe vesentlig og det er snø. Hodet klarer ikke helt å bli enig med seg selv. Liker en best å reise til snøen eller skal den ligge rett utenfor døren? Personlig frister det mest å ha muligheten å reise til hvitdekkede vidder, samtidig blir det ikke helt jul uten litt hvitt for å dekke det grønne. Hm.

Det er flere møbler som skal på plass i annenetasje siden VI PUSSER OPP, og derav var møbelbutikker et must i dag. Se flere sofaer HER.  Jeg ser helt klart at det kommer til å by på problemer  å velge, så takknemligheten er stor for valget av interiørarkitekt. Anette kan sine saker, det har jeg sett både på TV og hos venner. Frykten for å blingse helt, både på farge og fasongvalg er høyst relevant for egen del. Hele skrotten skriker etter ekspertise….og det har jeg skaffet meg. Det er flere bilder av loftet på den andre bloggen. Oppdateres hver dag.

  

 

 

 

 

By | 2011-12-03T17:41:31+00:00 3. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits