Jeg selger 2 designervesker

Jeg ble litt inspirert før i dag og selger derfor to av mine desingervesker. Jeg har hatt begge en stund, men de er i super stand!! Her er noen bilder og det er bare å komme med bud 🙂

Møt min Chloe Paddington veske. Den er nydelig, men ikke plass til min laptop og derfor bruker jeg den sjelden. Jeg har alltid med meg datamaskinen og derfor blir denne dessverre bare liggende i skapet. Det er i superfin stand!

  

Jeg selger ikke denne under 3000 kroner. Jeg sjekket rundt på nettet og det er ganske billig. Gulp.

Dette er den andre jeg selger. Det er norsk design og passer perfekt til 15 tommeren din. Moolight er merket og den er produsert av kuskinn i beste kvalitet fra Argentina. Den  er foret inni og har to rom. En ekstralomme inn til mobiltelefon og to på utsiden til småtingene dine.

  

Denne kostet 3850,- som ny og jeg selger den for 2950,- De som er interessert må maile meg på trine@chills.no og det ganske kjapt. De går fort unna sies det på Twitter!

De er lagt ut på FINN både HER og HER. Håper du kan dele dette med dine på Facebook eller Twitter. Tusen takk!

 

By | 2011-12-26T16:24:58+00:00 26. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits