Julekos og tradisjoner

Roen senker seg. Huset lukter pinnekjøtt, gavene er på plass under treet, ungene ser på obligatoriske juleprogrammer, joggetur er unnagjort, og jeg skal straks logge av nettet. Jeg må litt innom for å sjekke min faste bloggrunde, svare på noen meldinger og oppdatere bloggen. Jeg må liksom, det har blitt en vane. Heldigvis er jeg ikke alene om å sjekke sosiale medier. Jeg merker at nedgangen i SMS utsendelser har gått betraktelig ned og det er mye takket bære Facebook, blogg og Twitter.

Jeg gleder meg til julematen. Igår var det tradisjonen tro julegrøt hos naboer i nummer 18. Det er så koselig! Rosin i grøten, spekemat, julekaker og kos. Vi har heldigvis verden beste naboer som vi og skal feire nyttår sammen med. Mulig jeg burde blogge bilder av de, men dette er jo mine sider og derfor kan jeg godt være personlig her, men du har sikkert lagt merke til at jeg aldri er privat. Jeg deler gjerne mine opplevelser på veien, men holder mine nærmeste unna bloggen.

Her er noen bilder fra gårsdagen. Jeg storkoser meg nå som alle har fri og familien er samlet. GOD JUL kjære leser!!

  

By | 2011-12-24T15:55:10+00:00 24. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits