Microtøfler er DIGG

I årenes løp har jeg tråkket i stykker en del tøfler. Hver eneste høst og vinter finner jeg fram favorittene og mange mil tråkkes i disse innenfor husets fire vegger.

Tøfler må være varme og behagelige, myke og gode. Derfor måtte jeg bare kjapt innom bloggen for å tipse om disse jeg endelig fant igjen. Det er noen år siden jeg fikk noe lignende til jul og siden har jeg lett. De er de beste i verden! Vel hjemme fra turer hvor bena kanskje er blitt litt kalde er det ingenting som er bedre enn å slenge disse i microen for så og varme føttene. DEILIG!!!!

Disse hiver du i microen, varmer de og tar de på! SUPERDIGG!!! Jeg elsker de…virkelig!

Disse finner du HER

Disse finner du HER 

(annonselink)

 

 

By | 2011-12-15T12:53:25+00:00 15. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits