Morsomme gaver

Jeg elsker å surfe nettet etter julegaver. Ikveld, mens resten har sett Tom Hanks sin siste film, har en etter en på julegavelisten blitt krysset ut. Familien stikker titt og ofte innom bloggen så derfor vises ikke de som kommer hjem i posten, før de legges under treet. VISA kortet gikk varmt på noen av sidene, men det er vel undt for mine nærmeste.

Her er noen morsomme jeg fat på veien, klikk på bildet og du kommer til butikken hvor de kan kjøpes:

Vekten på bilde nummer tre landet i postkassen min for flere måneder siden. Den er genial. Idet denne tildels tunge kroppen dras opp på vekten sendes all data direkte til MAC’en min. Helt genialt. Lettere å følge med på hva som skjer på vekten. Helikopteret er jo humor om du skal spionere på naboen eller noen. Hahaha….FUN! Det siste bildet, IPad opphengeren er allerede min. Helt gull. Anbefales! (annonselinker)

By | 2011-12-05T10:05:24+00:00 5. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits