Nytt kontor

ENDELIG skjer det ting i heimen. Arbeiderne er ferdig og har lagt sin siste hånd på verket. Ihvertfall for annen etasjen sin del. Jeg har stått på hodet i en bøtte siden klokken fire. Eneste avbrekk var for å spise litt bløtekake, helt sant. Datter sin bursdag etterlatte uønskede matvarer i kjøleskap…en kan tross alt ikke kaste mat. Hallo! Det er vel ingen som gjør det når de har et skrellespann i hus, les meg!

Jada, jeg overdriver. Tok bare en liten bit for stille magens dunkende skriking etter føde, og jammen ga det meg ikke nok energi til å holde koken helt til 20:47. Nå skal jeg kaste fillen til vask, kroppen likeså, og slappe av. Mannen påstår at det er gøy å se en håndballkamp på TV….kjenner jeg klarer meg uten. Misforstå meg rett. Jeg heier på Norge, men orker ikke å se hele kampen. Finalen er OK. Før det er det litt kjedelig etter mitt syn.

Ungene har begge lagt seg på det nye soverommet i annen etasjen. Sammen. Rommet består av to ting, to madrasser. Ikke et møbel er satt inn utover sengene, og de insisterte på å ligge på samme rom. Koselig. De er to herlige «små» på 11 og snart 13….og vil fremdeles ligge på samme rom. De prater og ler i skrivende stund og venter på at mamsen skal komme å prate. Det er en fast rutine vi har i heimen hver kveld. Femten til tyve minutter på sengekanten hvor vi sammen løser verdensproblemer. Alltid like kos.

Jeg føler meg like sliten som jeg ser ut. Tøffe dager på jobb om dagen og full trøkk hver ettermiddag. Dette skal ikke bli en klageblogg men jeg kjenner kroppen skriker etter juleferie. Hodet vurderer faktisk å ta ferie allerede førstkommende fredag, men det er ikke sikkert partnerne i Chills er like enig med hodet mitt. Den diskusjonen får vi ta til fredan.

Det kommer bilder fra oppussingen den første dagen jeg er hjemme med dagslys- det blir ikke det samme og knipse på kvelden. Det ligger nytt innlegg på Vi pusser opp bloggen. LES GJERNE HER!

By | 2011-12-14T21:15:16+00:00 14. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits