Send meg denne

Det er rett før jeg er gal nok til å klikke denne vesken hjem. Onlinesurfing kan være helsefarlig for visakort og lommebok. Hvis noen plutselig får et illebefinnende og sender meg denne vesken….ja, jeg vet ikke hva jeg hadde gjort. Garantert takket, sendt en god klem og hoppet opp og ned en uke i strekk.

Den er superfin og helt riktig tenkt av Mulberry å samarbeide med Apple for å lage slike fine ting! Jeg drar med meg laptopen over alt og den er min faste følgesvenn hver eneste dag. Flere sier de kun trenger IPad med på tur, men for meg er det ikke det samme. Ja takk begge deler, men laptopen er den jeg jobber ved. Denne vesken er perfekt for meg. Både mulighet for å bære og ha på skulder, to rom med plass for mer enn bare laptop. Ledninger må med, og en del småting. Her er det plass til alt. MEN, den koster over 7000 kroner!!! Ikke greit. Lommeboken hadde hatet meg i flere måneder, og jeg har ikke råd til det.

Men det stopper den ikke fra å være lovable! Jeg elsker den….og jeg vet jeg hadde brukt den masse. Kanskje jeg skal selge en av de jeg har? Noen som har erfaring med å selge vesker på FINN.no? Blir de solgt? Hm….det satte litt griller i hodet på meg!! Hvor mye skal en prise de? Halv pris når det er desingervesker? Selge de her på bloggen? HJELP MEG…jeg MÅ ha denne vesken til min travle hver. Eller, definer MÅ. Denne hadde vært fin og praktisk for mine travle hverdag!

OPPDATERING: JEG SELGER TO STYKK DESIGNERVESKER FOR Å FÅ RÅD TIL DENNE. LES MER HER!!!

By | 2011-12-26T14:15:53+00:00 26. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|5 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits