Tacosuppe med pepperkaker?

Turen til Hønefoss til overraskende fort til fredag ettermiddag. Det er tradisjon å bake pepperkakehus sammen med våre gode hyttenaboer, i år som i fjor. Det er spreke Inger Johanne som står for pepperkakedeig siden hun er rå på akkurat det, mens vi stiller med pynten. Det er nå litt slitsomt å ta med pynt da…nesten like mye jobb som å elte deig.

Jeg lar bildene snakke for seg…..koselig var det ihvertfall! Oppskriften på tacosuppe MÅ du prøve! Den var bare helt fantastisk god…..enkel å lage og passer for en stor gjeng. Oppskriften ligger nederst.

Oppskrift Tacosuppe:

 • 1 kg kjøttdeig
 • 1 pose tacokryddermix

Bland i:

 • 2 poser tacomix
 • 4 bokser brune bønner med kraft
 • 4 bokser mais med kraft
 • 4 bokser hakkede tomater 
 • 2 poser tzatziki pulver (dipp)
 • 5-10 dl vann

Server med :

 • Nachochips
 • Ost
 • Rømme

By | 2017-03-16T07:07:54+00:00 16. desember, 2011|Categories: PERSONLIG|4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits