Verdens beste eplekake

Jeg er ingen ekspert på baking. Ingen PassionForBaking-Manuela for å si det mildt. Hun er jo ekspert og lager noen CupCakes som ingen andre jeg kjenner. Besøk bloggen hennes HER.  Jeg er relativ god på bolledeig, det får jeg til. Men kaker og pynting er IKKE min sterke side. Mine kreative evner brukes andre steder…..ikke på kjøkkenet, ei heller i hagen. Det blir som med de som har krøller som drømmer om slett hår og vice versa. Jeg har alltid drømt om å kunne pynte kaker som Manuela og lage hager som min gode venninne Runa. Men det kommer aldri til å skje.

Dette er Manuela sitt verk, IKKE mitt. En dag inviterer jeg henne hjem på mitt kjøkken for å holde kurs. Da er det garantert noen gode naboer som kan forsyne meg med gode cupcakes veien videre for jeg tviler på at jeg kommer til å få det til.

Her er min kake til datters bursdag i ettermiddag:

Heldigvis var det ingen av de inviterte jentene som brydde seg om hvordan eplekaken så ut, for den smaker som ti fester på en og samme tid. Litt is ved siden av og jeg presenterer verdens beste eplekake. Sjekk hvor lett den er å lage:

  • 8 epler
  • 200 gram sukker
  • 200 gram mel
  • 200 gram smør
  • Strø over litt kanel

Jeg blander mel og sukker sammen med smøret og knar dette godt. Deretter fordeler jeg det over eplene som allerede er skåret i biter. Inn i ovnen i 20 minutter på 200 grader. Min gode venninnen Annette serverte dette i forening en gang og gjett om jeg er hekta! Elsker denne kaken sammen med litt vanljeis. Lag den i julen, garantert suksess!

By | 2017-03-16T07:07:48+00:00 19. desember, 2011|Categories: PERSONLIG|7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits