Nytt år, nye muligheter

Egentlig slutter ferien idag, men jammen sliter kroppen med å sveive seg igang. Jeg spant rundt noen ærend i Drammen men etter to timer skrek sofaen etter meg! Skjønner det ikke! La meg med hodeverk og våknet med hodeverk. Ikkje brraaa.

20120102-155220.jpg
Her ligger jeg og det ser ikke ut til at jeg kommer meg noen vei. Laptop og film fra headweb blir løsningen. Imorgen er det full trøkk på kontoret igjen og det gleder jeg meg egentlig til. Men jeg må finne litt energi….noen tips? Jeg svinger så voldsomt om dagen….jeg er ikke vant til denne ujevne formen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-01-02T16:04:21+00:00 2. januar, 2012|Categories: MIN BLOGG|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Lena_fekene 2. januar 2012 at 20:35 - Reply

    Godt nytårsfeiring Trine, håper det blir sprekkfullt av energi:-)) For det tror jeg du trenger, blandt alle burde burde er det lurt å ha noen vil ikke-vil ikke også. Mat, trening og alt det der tror jeg nok du vet nok om, jeg har vært på noen timer med mindfullness (være i nuet-tilstedeværelse-oppmerksomhet) burde være enkelt nok med det er ikke det:-)) men spennede. Harpe Diem

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits