Drømmeland

Jeg sitter i lunsjen og drømmer. Drømmer om å shoppe som en gal på nettet. Vi pusser jo opp huset og da er det typisk at noe må vike….ergo TrineTing i denne omgangen. Det er typisk at jeg da finner tre topper som jeg bare elsket ved første øyekast! SE PÅ DISSE!!! LIKER!!!!

Jeg kunne flyttet inn i alle tre….var de ikke fine? Den beige får du HER, den brune HER og den off-white HER. Jeg ønsker meg herved alle tre! (annonselinker)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-01-03T14:25:00+00:00 3. januar, 2012|Categories: MIN BLOGG|10 Comments

10 Kommentarer

 1. Anne Berit 3. januar 2012 at 15:02 - Reply

  Nydelige jakker! Likte den første ekstra godt, får se om det kan bli en slik på meg etterhvert! Men etter Mac innkjøp i går må det vel vente litt tenker jeg!

 2. Ragnstav 3. januar 2012 at 21:53 - Reply

  Nydelige alle tre men spesiellt den beige.. La oss sjå om du kjøper 😉
  Ha en fin kveld!
  ps. flink du var som som var ute så veeldi tidlig idag 🙂

 3. Beate 3. januar 2012 at 22:11 - Reply

  Hei! 
  Jeg har et spørsmål utenom innholdet i innlegget. Opplever du mye spam i kommentarfeltet ditt? Jeg har en wordpressblogg, og har nå i det siste fått masse spam. Ser man kan laste ned akismet, men det koster penger og jeg vet ikke hvor effektivt det faktisk er. Du har disqus-kommentarfelt, er dette bedre, eller vil jeg oppleve like mye spam med dette? 

  • Trine Grung 3. januar 2012 at 22:26 - Reply

   Hei du!!
   Jeg opplever aldri spam faktisk…ikke en eneste en. Det er lenge siden jeg gjorde disse innstillingene og kan virkelig ikke huske hva jeg faktisk gjorde. Men jeg har og akismet, og det funker fint. Disques elsker jeg….virkelig. Har app’en på IPhone og følger kommentarene enkelt der når jeg er på farten. Anbefaler den på det sterkeste!! Jeg hadde uansett testet disques får å se om det hjelper. Jeg har en annen blogg hvor jeg ikke har vært så nøye på innstillinger og der er det MYE spam. Det minnet meg på at jeg må ordne den faktisk, så takk 🙂

 4. Torill 4. januar 2012 at 11:45 - Reply

  Jeg likte den brune aller best men også den offwhite. Men, jeg har aldri pleid å kjøpe så dyre klær, så det sitter langt inne for meg å bestille. Men, de var knallfine!!

  • Trine Grung 4. januar 2012 at 17:33 - Reply

   Jeg er en hekte HM dame for å si det sånn…..bruker ikke mye peng på klær jeg heller

 5. Marit Fagerheim 4. januar 2012 at 17:33 - Reply

  Likte veldig godt den brune og den hvite:)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits