Facebook bestemmer

Igår ettermiddag lå jeg på sofaen og kjedet meg. Alt av huslige oppgaver var unnagjort, litt opprydding i forhold til Vi pusser opp-prosjektet likeså,og egentlig burde jeg vært ute og luftet ungene. Men der lå jeg, gitt. Lovet meg selv at nå må jeg ta noen grep, og dermed skrev jeg følgende på Facebook siden min:

Svarene lot ikke vente på seg:

Totalt ble det over 250 kommentarer så jeg noterer meg følgende: det er motiverende å la Facebook bestemme! Helt klart!! Meningen var delte, men de fleste likte at de fikk bestemme over min morgensøvn. Duster…jeg er A-mennesket….det koster meg egentlig veldig lite hihi. Trodde jeg igår kveld, der jeg lå på sofaen og surfet rundt på Facebook.

Men så slo klokken 0600 imorges. Jeg er sikker på at jeg gjespet 100 ganger før klokken viste tiden jeg måtte komme meg ut døren. Jeg hadde jo lovet Facebook dette, for pokker…..universet forventet at jeg tok noen grep! Hvorfor kjøper vi ikke fyrstikkesker lenger? Fyrstikker hadde jeg trengt for å holde øynene opp…..prøvde så godt jeg kunne, bare se!

Helsiken så trøtt jeg var!

Her er bildebevis for klokkeslettet. Ny musikk på IPhonen gjorde sitt til at det hele gikk litt lettere. Ungene og jeg så denne filmen i julen…Step Up 3. Elsker dansefilmer som denne.  Minner meg om den tiden jeg danset sammen med dansegruppen United som jeg var en del av i mine yngre dager. Har jeg nevnt at jeg danset MYE som ung. Som ung. Som ung. Ergo yngre enn i dag.

Vel hjemme fra joggetur var formen mye bedre. Det gjør vanvittig godt selv om det er minusgrader. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. BORING! Ikveld melder jeg meg inn igjen på SATS i Drammen. Morgentrim på sykkel skal bli en vane veien videre. Vekter like så. Like greit å stupe i det siden jeg har prøvd å hoppe i det veldig lenge….og det funker ikke. Facebook skal få bestemme over min trening veien videre, helt klart!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:15:27+00:00 3. januar, 2012|Categories: OPPLEVELSER|10 Comments

10 Kommentarer

 1. Heidi P 3. januar 2012 at 11:35 - Reply

  Så flink du er…. Virkelig…. du er en motivasjon for andre… stå på !

 2. Anita Thomas 3. januar 2012 at 11:35 - Reply

  Du motiverer! Det pøsregner ute og jeg vurderer om jeg skal gidde å gå tur i dag. Nå skal jeg! 

  • Trine Grung 3. januar 2012 at 12:24 - Reply

   Du sendte regnet hit du Anita…..glad jeg var ute imorges for nå pøser det her og!

 3. Sissel Elin 3. januar 2012 at 11:57 - Reply

  Elsker Step Up filmene 🙂 Og spør du meg så er folk spinn hakke gale som står opp klokka null å gir kroppen sin et slikt sjokk 😉

  • Trine Grung 3. januar 2012 at 12:22 - Reply

   Jeg er A menneske så det gjør meg faktisk ikke så mye 🙂 Bra jeg gjorde det imorges for nå pøsregner det ute!

 4. Anonym 3. januar 2012 at 12:03 - Reply

  Hehe, lurt. kanskje jeg skal teste det samme??

 5. Siv Knudsen 3. januar 2012 at 12:41 - Reply

  Så tøff du er! Det å løpe kl. 06.00 om morgenen står det skikkelig respekt av synes jeg, da mine ben ikke vil så tidlig om morgenen. Men tar gjerne en tru på ettermiddagen. Stå på!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits