Loftstuen tar form

Jeg har flyttet inn i vår nye loftstue. Jeg bor her, bare ikke om dagen og om natten. Dette rommet har gått fra å være det minst brukte i huset, til det stedet hvor hele familien nå samles for å kose seg. Fargene er perfekte og ikke minst den nye formen på rommet. Vi har flyttet en vegg og satt inn vinduer som du kan se på VI PUSSER OPP bloggen jeg laget for dette formål. Jeg har ikke oppdatert den siden enda…det kommer utfyllende bildecollage når møbler og gardiner er på plass.

Men tilbake til rommet. Det er rart hva slike endringer gjør  med en. Tidligere hadde vi noen gule vegger som jeg ikke visste jeg hatet, men jeg ser i ettertid at de garantert var skylden i halvparten av mine mareritt. Jeg liker ikke gult og har aldri gjort det. Hvorfor tror en at en skal kose oss i en farge vi egentlig ikke liker? Det hører med til historien at den fargen var på veggene når vi flyttet inn hit….ergo vi har ikke gjort noe oppe på 10 år! Gulp….vi har bodd her lenge nå. Jeg er halvt signøyner, elsker å flytte.

I bakgrunnen ser dere fargen vi har nå, i tillegg til våre nye lamper. Jeg har kjøpt seks nye lamper fra Lama på en nettbutikk kalt Annen-Etage og den finner du HER. Skal vise lampene i sin helhet senere. De har så mye fint og jeg digger å shoppe online. Jeg trenger ikke å gå i butikken for å holde på tingene. Aldri. Få de i posten, enkelt og greit. Liker. Jeg lurer på om vi får en verden en gang i tiden hvor alt foregår online? Kanskje vanskelig å bestille latten og ikke minst holde den varm til den kommer fram?! Hihi….

Imorgen skal jeg tipse om den beste hårkuren jeg noen gang har prøvde. Du vet kanskje at jeg har blitt blondere, ergo kuring med proteiner er et must om jeg ønsker å dra en børste gjennom håret. Den jeg fikk med meg sist fra Kari på Chi Hair i Drammen er virkelig den beste jeg har prøvd noen gang. Krysser alt jeg har for at eksemen i hodebunn ikke reagerer!! Den er parabenfri etc…..forteller mer imorgen. Natta flotte lesere….nå kryper jeg under dynen for Oslo kaller imorgen.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-01-04T22:44:47+00:00 4. januar, 2012|Categories: MIN BLOGG|1 Comment

One Comment

  1. Dominic Von Mikkonen 5. januar 2012 at 00:24 - Reply

    Høres stilig ut! Legg ut bilder da 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits