Rotete kontorliv om dagen

Vi er nomader om dagen. De NYDELIGE kontorene vi hadde i Drammen skal pusses opp til leilighet, og når eier plutselig fikk tilgang på en rimelig snekker måtte vi ut. Ikke på dagen, men vi har brukt nettverket og nettet en ukes tid for å finne et sted. På fredag tok partner i Chills Jo kontakt med en kompis, og via hans nettverk dukket noe veldig interessant opp. Vi skal vi nå flytte inn sammen med noen andre MIDT I DRAMMEN SENTRUM!!! Dette er helt fantastisk!

De andre som holder til i de for store lokalene har drevet suksessbedrifter i mange år og jobber i dag som forretningsutviklere. Helt perfekt for oss!! De likte konseptene til Chills på sosiale medier så godt at de sa seg villig til å bidra siden de likevel skal huse oss! Jeg er i himmelen! Bare vent til bilder kommer imorgen….for da flytter vi inn! Allerede!! Århundrets kjappeste leieavtale ble underskrevet på få timer.

I de nye lokalene, nevnte jeg at de er midt i sentrum??, har vi tre store fine rom, felles kjøkken og bad, tilgang til stort flott møterom, og alt er nyoppusset. Det er så fint der at jeg hadde aldri trodd vi skulle få råd til noe sånn nå i startfasen. Men noen var ekstra snille med oss….det var så billig at jeg vurderer å flytte inn i rommene selv. Vi skal ihvertfall ha fest der engang….det er sikkert.

Siden vi i dag var kontorløse, for snekkerbanking og saging orket jeg ikke, så hadde vi kontor på herlige Kårner i Asker. Blant annet. Gikk som kniv i smør det. Smooth!

De beste jentene var tålmodige, og jobbet på, selv om arbeidsgiver var litt stresset. Resten av gjengen er enten på reise eller i møter. Heldiggrisen Ida er i Egypt.  Envy.

Vi er åtte stykker når alle er på plass…herlig gjeng. Innen noen måneder må vi ansette fler. Et stykk grafisk designer og programmerer. DET blir gøy det.

Faren ved å ha «utekontor» er lunsjen. Ikke at denne var kalorimessig ille….men det koster penger. Jeg sparer for tiden. Vi pusser tross alt opp huset, samtidig som jeg har startet eget AS. Jeg sier det bare, pengene flyr ut! Imorgen blir det havregrøt og ryvita på menyen. Og jeg skal spinne igjen. Deilig dag/keld til deg!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:01:40+00:00 10. januar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|11 Comments

11 Kommentarer

 1. Omana 10. januar 2012 at 19:29 - Reply

  Gratulerer med nye kontorer! Skal komme innom og sjekke, for veien er ikke lang fra DT til dere nå! 🙂

  • Trine Grung 10. januar 2012 at 20:05 - Reply

   Bare kom!! Det er rett over gaten….i 3 etasjen over Norli …..nice!

 2. Caroline Maria 10. januar 2012 at 19:33 - Reply

  Åh, er det der godgjengen skal samles neste måned? 😀

  • Trine Grung 10. januar 2012 at 20:05 - Reply

   Jepp…blant annet. Vi blir jo over 20 stk….så kanskje vi må ha litt større lokaler. Men fest kan vi ha hoho

 3. Sylvia-jensen 10. januar 2012 at 19:53 - Reply

  deilig når ting faller på plass, lykke til

 4. Beate 10. januar 2012 at 20:11 - Reply

  «Entrepreneurship is living a few years of your life like most people won’t, so that you can spend the rest of your life like most people can’t» 🙂 

  Stå på! Dette blir bra!

 5. Ida Wulff 10. januar 2012 at 21:03 - Reply

  Savner dere!!

 6. ege denne 10. januar 2012 at 22:37 - Reply

  Noen ganger går ting overraskende bra 🙂 Godt tegn 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits