Landingpage for Facebook

Jeg elsker å lære meg nye ting. Sette meg inn i hvordan ting funker og hvilke endringer som kan gjøres. Selvfølgelig gjelder dette elementer online og i dag kan jeg love deg jeg er i himmelen. Jeg har sittet og knotet i mange timer foran skjermen og endelig er den ferdig. Eller del 1 er ferdig. Jeg har fått meg landingpage for Facebooksiden min som er tilknyttet denne bloggen. Se den HER. Chills har idag inngått samarbeid med Fanbooster.

Jeg bruker Picnik for å redigere bilder…Photoshop får jeg ikke til. Jeg har ikke tid er vel rette sagt, til  å sette meg helt inn i hvordan det funker. Jeg blir litt sånn er det så nøye da? Men, jeg må innrømme at jeg drømmer om å kunne redigere bilder like vakre som en del blogger jeg leser. Det blir noe helt annet…..men nå var det ikke foto jeg skulle prate om….landingpager. Chills har og fått en…se den HER. Kjempegøy å  sitte og knote med dette….elsker det!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:26:23+00:00 13. januar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Mads Arild Vedøy 14. januar 2012 at 18:34 - Reply

  Ser bra ut Trine 🙂

  Ser du kjører side for bloggen din. Har du vurdert å kun bruke abonner-funksjonen på din private profil istedet? Hva tenker du om pro/cons? Er jo en relativt kjent Mr. Zuckerberg som slo sammen siden sin og sin private profil når abonner funksjonen kom…

  • Trine Grung 14. januar 2012 at 18:44 - Reply

   Jeg har faktisk vurdert det…fordi jeg har en profil med mange som følger men jeg bruker den ikke så masse….jeg har flere, skikkelig teit egentlig. Jeg må sette meg inn i hvordan jeg gjør det….har du peiling?

   • Mads Arild Vedøy 14. januar 2012 at 19:11 - Reply

    Foreløpig tror jeg det kun er på forspørsel (iallefall som jeg har fått med meg). Har ikke hatt behov for å gjøre det for noen enda.
    Kanskje en mulighet å sjekke her -> http://www.facebook.com/publicfigures

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits