Verdens beste ansatte/kollegaer

Jeg holder på å le meg i hel. Ikke bra rett og slett. Jeg kom hjem fra jobb og tok meg en bloggrunde for å se hva gjengen jeg jobber med har blogget i dag. Da kom jeg over Ida sin nye video og holdt på å dø av latter. Hun er superflink, morsom og kreativ. LIKER! Herlig gjeng som gjør hverdagen til en fest!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:23:07+00:00 18. januar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Kariannekleven 20. januar 2012 at 13:57 - Reply

    For en inspirasjon du er, Trine 🙂 Jeg bare lurer på hvordan man slår igjennom med bloggen sin jeg….. Det tar tydeligvis tid. Har du noen tips? Jeg håper å få mange lesere i løpet av våren. Studerer webmarkedsføring og har da tenkt å bruke studiet til å f.eks lage nettbutikk etterhvert. Da hadde det jo vært en kjempe bonus med lesere som kan komme med tilbakemeldinger på produktene og kanskje bli potensielle kjøpere?

    Stor klem fra Drammen

    • Trine Grung 21. januar 2012 at 00:28 - Reply

      En må være dedikert, gjerne blogge om tema, til en viss grad by på seg selv og ikke minst bygge nettverk

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits