Verdens beste ansatte/kollegaer

Jeg holder på å le meg i hel. Ikke bra rett og slett. Jeg kom hjem fra jobb og tok meg en bloggrunde for å se hva gjengen jeg jobber med har blogget i dag. Da kom jeg over Ida sin nye video og holdt på å dø av latter. Hun er superflink, morsom og kreativ. LIKER! Herlig gjeng som gjør hverdagen til en fest!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:23:07+00:00 18. januar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Kariannekleven 20. januar 2012 at 13:57 - Reply

    For en inspirasjon du er, Trine 🙂 Jeg bare lurer på hvordan man slår igjennom med bloggen sin jeg….. Det tar tydeligvis tid. Har du noen tips? Jeg håper å få mange lesere i løpet av våren. Studerer webmarkedsføring og har da tenkt å bruke studiet til å f.eks lage nettbutikk etterhvert. Da hadde det jo vært en kjempe bonus med lesere som kan komme med tilbakemeldinger på produktene og kanskje bli potensielle kjøpere?

    Stor klem fra Drammen

    • Trine Grung 21. januar 2012 at 00:28 - Reply

      En må være dedikert, gjerne blogge om tema, til en viss grad by på seg selv og ikke minst bygge nettverk

Legg igjen en kommentar

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits