Genial APP for oss i farta

Det er liten tvil om at jeg er en travel kvinne. I helgen logget jeg av alt og slappet heeeeelt av. Lå på sofaen og gjorde minst mulig, utover å kose meg glugg i hel med ungene. Det er så viktig for meg å ha slike helger….gjett om jeg trengte det. Jeg var så sliten på fredag at jeg hadde feber, var svimmel og  småkvalm faktisk. Ikke bra….Derfor har jeg nå bestemt meg for å droppe å ha med MAC’en hjem etter jobb. Når frøken ur sier at klokken er  17 er det kun familie og ro som gjelder. Jeg er sprø, kunne jobbet døgnet rundt fordi jeg er så glad i jobben min! Kjekt, men og slitsomt!

Jeg bare måtte tipse om denne APP’en jeg fant i helgen. Dette er IKKE kjøpt reklame av Rema 1000, jeg synes rett og slett den var genial. Jeg sliter ALLTID med å finne på ting til middag. Med denne app’en fikk jeg forslag og handleliste rett på mobilen. Totalt diggbar! Jeg kan til og med sende handleliste til mannen med SMS….hvor genialt er ikke det!!!????

På det første bilde har du de app’ene jeg bruker mest. På den neste er Rema app’en åpnet og jeg kan velge i flere ulike kategorier. I dag ble den en under 100-lappen. Jeg valgte denne og  dro den ned til mandagen som det vises på bilde 3. På bilde 4 er det handleliste for alle tre dagene mand, tirsd og onsd. Helt gull for en dame som meg. Jeg sliter alltid med å finne på ting til middag. Står gjerne i butikken og finner på noe. Ikke bra. Nå sparer jeg penger ved å handle inn for flere dager OG kan planlegge lettere hele uken.

Jeg håper virkelig Rema 1000 velger å videreutvikle denne med mange flere retter! Jeg kommer ihvertfall til å bruke de som er der allerede en god stund, kanskje helt til ungene skriker etter nye. Var ikke dette et bra tips? Del gjerne med dine venner på Facebook med knappene under her. Viktig å LIKE! Klem på deg!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:07:31+00:00 23. januar, 2012|Categories: PERSONLIG|9 Comments

9 Kommentarer

 1. Torill 23. januar 2012 at 17:52 - Reply

  Så godt at du har kost deg og slappet av i helgen. Det er så viktig å koble ut helt innimellom. Jeg heier på deg, og synes det er en god plan å koble godt av om ettermiddagene og i helgene. Vi er ikke tjue lenger, vet du. Vi må kunne unne oss å ta livet helt med ro inni mellom uten å ha dårlig samvittighet:)

  • Trine Grung 23. januar 2012 at 18:34 - Reply

   Ja ikke sant! Jeg må bare for jeg kan jo være online hele tiden. Som nå når jeg svarer deg via mobilen mens jeg holder på å lage mandagsmiddagen i solen over

 2. Lars P Blikom 23. januar 2012 at 18:29 - Reply

  Skal si ifra til kona om den Rema-appen. Men hvordan tar du de screen-shotene av iphonen?

  • Trine Grung 23. januar 2012 at 18:35 - Reply

   Hei du. Ja tips henne gjerne men heller overraske henne ved at du fikser det selv 😉 jeg trykker på toppen av IPhonen OG hjem-knappen samtidig. Easy 🙂

 3. Ralund2004 23. januar 2012 at 19:21 - Reply

  Du bør prøve Rimi sin også; den er knallbra! 🙂

 4. Aina 23. januar 2012 at 19:22 - Reply

  Å planlegge middag for en uke av gangen er gull:) Har begynt med det selv, og det er så deilig å vite hva man skal ha til middag de forskjellige dagene. Det hindrer dårlige valg, og gjør det lettere å legge inn f.eks fiskemiddager, noe man kanskje ikke er så flink til om man skal finne på noe i farta. Pga jobb, blir det et par dager som er valgfrie, men ellers er alt planlagt. Her går uka fra fredag til torsdag, rett og slett fordi det er den dagen som passer best til innkjøp:) Og det er ikke tvil om at man sparer penger på å kun handle en dag i uka, og med handleliste:)

  • Trine Grung 23. januar 2012 at 19:36 - Reply

   Så flink du er! Jeg skal komme dit nå med planlegging. Med en app går det mye lettere…føler jeg. Trenger tips i hverdagen for ellers blir det ofte «det samme gamle».

   • Aina 24. januar 2012 at 12:10 - Reply

    Her brukes diverse kokebøker/nettsteder/apper som motivasjon for middagsrettene:) Matprat-appen er også veldig fin. Der er det lett å søke etter oppskrifter. Evt bare bla igjennom for å finne noe som frister. Veldig pluss at det er lett å tilpasse matretten etter hvor mange porsjoner man ønsker:)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits