Det er liten tvil om at jeg er en travel kvinne. I helgen logget jeg av alt og slappet heeeeelt av. Lå på sofaen og gjorde minst mulig, utover å kose meg glugg i hel med ungene. Det er så viktig for meg å ha slike helger….gjett om jeg trengte det. Jeg var så sliten på fredag at jeg hadde feber, var svimmel og  småkvalm faktisk. Ikke bra….Derfor har jeg nå bestemt meg for å droppe å ha med MAC’en hjem etter jobb. Når frøken ur sier at klokken er  17 er det kun familie og ro som gjelder. Jeg er sprø, kunne jobbet døgnet rundt fordi jeg er så glad i jobben min! Kjekt, men og slitsomt!

Jeg bare måtte tipse om denne APP’en jeg fant i helgen. Dette er IKKE kjøpt reklame av Rema 1000, jeg synes rett og slett den var genial. Jeg sliter ALLTID med å finne på ting til middag. Med denne app’en fikk jeg forslag og handleliste rett på mobilen. Totalt diggbar! Jeg kan til og med sende handleliste til mannen med SMS….hvor genialt er ikke det!!!????

På det første bilde har du de app’ene jeg bruker mest. På den neste er Rema app’en åpnet og jeg kan velge i flere ulike kategorier. I dag ble den en under 100-lappen. Jeg valgte denne og  dro den ned til mandagen som det vises på bilde 3. På bilde 4 er det handleliste for alle tre dagene mand, tirsd og onsd. Helt gull for en dame som meg. Jeg sliter alltid med å finne på ting til middag. Står gjerne i butikken og finner på noe. Ikke bra. Nå sparer jeg penger ved å handle inn for flere dager OG kan planlegge lettere hele uken.

Jeg håper virkelig Rema 1000 velger å videreutvikle denne med mange flere retter! Jeg kommer ihvertfall til å bruke de som er der allerede en god stund, kanskje helt til ungene skriker etter nye. Var ikke dette et bra tips? Del gjerne med dine venner på Facebook med knappene under her. Viktig å LIKE! Klem på deg!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.