Foredrag i 90 km i timen

Dagen i dag startet ufattelig tidlig. Det er ville jobbtilstander for tiden, og det meste skjer i 100 km i timen. Jeg må innrømme at jeg merker trøkket og må notere meg bak øret at i helgen krever kroppen ro. Minuset er at da skal begge ungene på hver sin cup! Mor må finne superkreftene frem, eller eventuellt be noen andre kjøre denne ene gangen.

I morges skrek klokken mot meg kl 05.00. Hev meg ut av den lune dyna, rev en børste gjennom håret, klattet noe pynt i trynet og føyk på dør. Jeg var på hjul 0550. Er alltid ute i god tid for stress på flyplass er noe av det verste jeg vet. Kristiansund stod for tur og foredrag for næringslivet i byen. Sosiale medier var som vanlig tema, og hvordan/hvorfor bedrifter bør drive dialog online. Etter mitt syn.

Det er ufattelig mye å hente for de fleste bedrifter ved riktig dialogform i sosiale medier, både med blogg, facebook og tildels twitter. Spesielt de som driver med kommersiell virksomhet. Jeg elsker å holde foredrag og veldig kjekt med gode tilbakemeldinger fra folk i salen som brukte twitter underveis.

Kjempekjekt med tilbakemeldinger! Tusen takk til @Chrisbros, @Roarha og ungdommene fra @CreateUB. You made my day!

Men vet du hva som skjedde!? På vei til Gardermoen grytidlig som tidligere nevnt, var det omkjøring grunnet en ulykke og all trafikk ble omdirigert til Lillestrøm. Jeg ante ikke hvordan jeg kom meg ut på E6 igjen og spurte en eldre herre på en bensinstasjon. Han endte opp med å sende  meg laaaaangt ut på landet! Der stod jeg klokken 0740 og ante ikke hverken opp eller frem. Selvfølgelig mistet jeg flyet, måtte skifte rute og endte opp med å fly via Bergen. FOR et styr. Trøtt fra før og så skjer det!

Vel fremme i flotte Kristiansund hadde jeg 50 minutter på meg før jeg skulle på scenen. Slukte noe mat og gjorde meg klar. Kom meg opp på scenen, plapret på inn og ut pust, og etter 50 minutter satt jeg i taxi på vei til flyplassen igjen. PUH! 14.25 lettet SAS flyet og tok meg tilbake til østlandet!!!!! Altså fikk jeg kun litt over to timer i den herlige vestlandsvinden. Gud som jeg savner havet!!

I skrivende stund sitter jeg i friidrettshallen i Drammen og venter på at datter skal hoppe ferdig over noen hinder. Jeg er helt ferdig. Derfor var gleder stor når jeg logget på Facebook i stad og oppdaget mange hyggelig kommentarer på dette bildet. Folk likte hårfargen……THANKS!!!! zzzzzzzzzzzzzzzz

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:01:53+00:00 26. januar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|3 Comments

3 Kommentarer

  1. Iddit78 27. januar 2012 at 14:29 - Reply

    Hvor har det blitt av slankeprosjektet  – jeg syntes det var interessant å følge med dere!!! kommer det tilbake eller er det lagt dødt?

  2. Miss 29. januar 2012 at 15:22 - Reply

    Uansett, om du føler deg yngre med blondt hår, om frisøren har pratet deg til det, eller om det var en ide du plutselig fikk: Du er mye vakrere med mørkt hår, det passer bedre til øynene og huden din. Jeg er ennå mørkere enn deg, jeg bleket håret og syntes det var morsomt de første 14 dagene som en forandring. Men det ble fort mørkt etter det, huden fikk tilbake gløden og øynene kommer til sin rett på en annen måte.  Just saying:)

  3. Nils 18. februar 2012 at 09:41 - Reply

    Gardermoen er langt ute på landet. Fra Lillestrøm er det minst 5 veier du kunne kjørt for å komme ut i riktig retning på E6 😉

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits