Jeg blir lysere og lysere i luggen, og øynene begynner å tilvenne seg mitt nye topplokk. Det har tatt litt tid og håret vokser nå i rekordfart ….altså mye endringer på gang. Langt hår OG lysere. Mye for ei førti år gammal kjerring.

En ting er sikkert. Skal en blonde håret sitt bør en ha råd til det. Det er mange produkter som må kjøpes inn og spesielt viktig er det med kur full av proteiner. Uten dette ser håret ut som en høyball, mildt sagt. Jeg har i et lass av greier for å bygge det opp strukturen igjen, og digg å se at det hjelper. Jeg er flink til å ikke overbruke produkter og tar ikke så mye av gangen for at de skal vare en stund. En ting som er veldig viktig før du kurer håret ETTER du har vasket det: TØRK LETT MED HÅNDKLE!

Kari og Cecilie på Chi Hair i Drammen ( i kinobygget) har tafset med håret mitt i over syv år. Når jeg først liker en frisør ser jeg ingen grunn til å bytte. En lærling hos de (Jostein) har ansvar for fargedelen for det er ikke bare bare å gå fra nesten svart til lys. Enkelte dager føler jeg meg hvit som et laken så takk gud for sminke!

Men her er de produktene jeg nappet med meg i dag. Joico sin violet hair bevarer den kalde fargen i det lyse, ny proteinkur fra Joico kalt Revitalize ( skal visst være den beste), hårolje fra Hempz som jeg elsker, og Hair stay for å ikke slite håret når jeg sletter krøllene. Ja, du leste riktig. Krøllene kan ikke fremheves i denne prosessen for da ser håret ut som en lodott. Helt sant. Skal ta et bilde FØR jeg fikser det en dag….LOL. Sier ikke mer.

Dette er dagens reklame, selv om det ikke er betalt. Anbefaler til andre som tenker å gjøre det samme med håret!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.