Google+ eller ikke?

Rompa er godt plassert i favorittstolen i stuen. Mann og datter er på hennes andre friidrettsstevne og det er stor stas! Sønn og jeg skal på hans ‘nte kamp, men fram mot Drammen kaller nyter jeg roen. Imorges dro en venninne og jeg oss rundt den faste runden….frisk luft kombinert med en god samtale gjør alltid godt for det meste. Vi konkluderte begge to med at det er ufattelig viktig å ta godt vare på gode venninner.

Jeg sitter og jobber. Skriver ferdig kontrakter som skal sendes til kunder. Innimellom blir jeg forstyrret av Facebook, Twitter, blogger jeg må lese, eller Google+. Hvor mange av mine lesere er på Google+? Det er Twitter og Facebook i herlig forening, men ikke et sted jeg sjekker mer enn et par ganger i uken. Men fremover blir det nok viktigere siden det er Google som eier stedet, men enn så lenge er det nok for en spesielt interessert gjeng.

Jeg har virkelig brukt mye tid på Google+ i dag. Min konto finner du HER. Jeg prøver iherdig å like nettstedet bedre, men jeg får det ikke til. Ikke enda. Jeg ser alle funksjonene, men ikke helt nytteverdien når en har facebook. Alle er på Face, alle er ikke på Google+. Jeg må sette meg inn i det fordi Google har kjøpt opp min favorittredigeringsside Picnik.com og den bruker jeg stort sett hver dag til mine biler her på bloggen.

Det finnes de som er gode på Photoshop og det finnes de som liker en enklere variant. Jeg er nok av den siste sorten. Tips og råd får jeg via blogger jeg leser. Jeg er ingen ekspert men elsker å lære nye ting. Bruker du noen redigeringsprogrammer til dine bilder? Jeg er ikke god på Photoshop og blir dødsmisunnelig når jeg ser de som er det. Jeg har til og med gått et kurs. Jeg skulle ønske Apple laget et enklere bilderedigeringsprogram for de ville garantert gjort det mer logisk. Tar gjerne imot tips! Kanskje Apple allerede har sitt eget Photoshop uten at jeg vet det? En app jeg kan laste ned på Mac’en! JA…..noen som vet? DET vil jeg ha!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-01-28T13:59:58+00:00 28. januar, 2012|Categories: MIN BLOGG|11 Comments

11 Kommentarer

 1. Cindy Hovde 28. januar 2012 at 15:02 - Reply

  Aperture for mac må du ha! Det er enkelt å lære seg og gir deg mange muligheter 🙂 PS. Du kan også lage de fineste e-bøkene i det.

 2. Daniel 28. januar 2012 at 15:24 - Reply

  Du kan gjøre mye i Aperture 3 http://www.apple.com/aperture/
  Man siden du har Mac tror jeg Pixelmator (jeg vurderer å kjøpe den selv om jeg har A3)
  http://itunes.apple.com/no/app/pixelmator/id407963104?mt=12

  PM virker mer som en PS alternativ, selv om PS har mye som bare er laget til PS.

  Men de fleste kan klare seg med editeringsmulighetene http://www.path.com gir in app 😛

  • Trine Grung 28. januar 2012 at 18:05 - Reply

   Smooth! Takk

   • PMtuts 29. januar 2012 at 06:34 - Reply

    Hvis man er interessert i å lære bilderedigering da er Pixelmator en ypperlig valg pga sin relativ enkle oppsett og lite unødvendige funksjoner . Ta en titt på http://pixelmatortutorials.net for å se hva er mulig.

    • Trine Grung 29. januar 2012 at 08:46 - Reply

     Takk! Jeg har brukt picnik veldig lenge og liker ikke at Google plutselig kjøper det opp og lager en forenkla versjon. For min bruk er Picnik perfekt!

 3. Anettekg 28. januar 2012 at 17:54 - Reply

  Jeg har vært på Google+ siden det betaen startet, hadde store forhåpninger, men…der skjer det ikke stort. Tror nok det må større innsats til fra Google sin side om det skal komme på fb nivå. Jeg er pro alt som heter Google så det er ikke skepsis det er snakk om;)

  • PMtuts 29. januar 2012 at 06:28 - Reply

   Både Facebook og Google+ er ikke til å anbefalle når man bryr seg om hva som skjer med og hvem som eier og kan gjøre hva med opplysningene man legger ut. Facebook er klart en versting. Og mer enn navn og jobb ville jeg ikke lagt ut der. Google+ vinner på brukervennlighet og privacy. Men den kom for sent. Den store Norske masse er fanget av Facebook og virker ikke å bry seg i det hele tatt om privacy relaterte problemer.

   • Trine Grung 29. januar 2012 at 08:47 - Reply

    True. Flesteparten av mine venner og omkrets som ikke bruker nettet i den grad je gjør, vet ikke hva Google + er engang

 4. Beate 29. januar 2012 at 19:41 - Reply

  Jeg bruker noe så enkelt som picasa til bloggen, bare for å få rammer og rette opp i enkle ting på bilder. Skal jeg leke meg mer med bilder og virkelig redigere, så bruker jeg GIMP 2, som er helt likt som photoshop, bare gratis. Hadde selv et fag med PS på skolen, men må innrømme jeg husker svært lite. Heldigvis har vi google og youtube, så man lærer fort! 

 5. frøken 30. januar 2012 at 10:57 - Reply

  Hei Trine.
  Akkurat som deg var Picnik helt PERFEKT for mitt bryuk. Hadde virkelig alt man trengte pluss litt til. Fiksa meg også Google+, men fant ikke redigering av bilder, så jeg sletta kontoen mine etter 20 minutter.
  Hvor redigerer man og ikke minst er bilderedigeringen lik som på Picnik ?

  Hilsen Cathrine.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits