Rompa er godt plassert i favorittstolen i stuen. Mann og datter er på hennes andre friidrettsstevne og det er stor stas! Sønn og jeg skal på hans ‘nte kamp, men fram mot Drammen kaller nyter jeg roen. Imorges dro en venninne og jeg oss rundt den faste runden….frisk luft kombinert med en god samtale gjør alltid godt for det meste. Vi konkluderte begge to med at det er ufattelig viktig å ta godt vare på gode venninner.

Jeg sitter og jobber. Skriver ferdig kontrakter som skal sendes til kunder. Innimellom blir jeg forstyrret av Facebook, Twitter, blogger jeg må lese, eller Google+. Hvor mange av mine lesere er på Google+? Det er Twitter og Facebook i herlig forening, men ikke et sted jeg sjekker mer enn et par ganger i uken. Men fremover blir det nok viktigere siden det er Google som eier stedet, men enn så lenge er det nok for en spesielt interessert gjeng.

Jeg har virkelig brukt mye tid på Google+ i dag. Min konto finner du HER. Jeg prøver iherdig å like nettstedet bedre, men jeg får det ikke til. Ikke enda. Jeg ser alle funksjonene, men ikke helt nytteverdien når en har facebook. Alle er på Face, alle er ikke på Google+. Jeg må sette meg inn i det fordi Google har kjøpt opp min favorittredigeringsside Picnik.com og den bruker jeg stort sett hver dag til mine biler her på bloggen.

Det finnes de som er gode på Photoshop og det finnes de som liker en enklere variant. Jeg er nok av den siste sorten. Tips og råd får jeg via blogger jeg leser. Jeg er ingen ekspert men elsker å lære nye ting. Bruker du noen redigeringsprogrammer til dine bilder? Jeg er ikke god på Photoshop og blir dødsmisunnelig når jeg ser de som er det. Jeg har til og med gått et kurs. Jeg skulle ønske Apple laget et enklere bilderedigeringsprogram for de ville garantert gjort det mer logisk. Tar gjerne imot tips! Kanskje Apple allerede har sitt eget Photoshop uten at jeg vet det? En app jeg kan laste ned på Mac’en! JA…..noen som vet? DET vil jeg ha!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.