En helg for ungene

Deilig helg med mye familietid. Igår lørdag spilte sønn kamp mot Ullern på Ferd stadion, og i dag er vi på datter sitt første friidrettsstevne i Drammenshallen. I høst begynte hun i Sturla og trener tre ganger i uken allerede. Kjempestas dette, og Rachel Nordtømme og Bolt er forbilder. Hun har brukt skistaver som hinder siden hun var veldig liten, og da er det helt naturlig at hekkeløp blir hennes greie. Gleder meg allerede til stevner til våren/sommeren.

Kjempekos å være med på slike arrangementer som denne helgen. Mange andre foreldre tilstede og masse gøy å se på. Friidrett er faktisk veldig gøy å være en del av. Datter spretter rundt som en overivrig maur her og bare koser seg. Jeg tok med laptopen siden det ble en del timer på en kald tribune. Innendørs ja, men kaldt likevel. Note to self: neste gang tar du med ullpledd.

Er dere strenge på eventuelle stevner etc når det kommer til kosthold? Jeg er det. Reagerer på når unger går og gomler pommes frites og pølser når de driver med idrett. Spesiellt på stevner. Jeg har med tidenes mest geniale kjølebag full av grove skiver og frukt. Vann og hjemmelaget saft er med på flaske så behovet for å bruke penger i kiosken er ikkeeksisterende. En kaffe og kanskje noe etter en er ferdig å trene…det er greit. Men IKKE på stevner. Det gjelder å få inn gode vaner fra starten, for det er nok av fristelser i hver sving når de skal ta avgjørelsene selv. Det er sikkert!

Jeg vet jeg er streng mor når det kommer til dette med kosthold, men samtidig har sønn merket at sukker kvelden før kamp ikke er gunstig og hans bevissthet smitter videre. Jeg er IKKE hysterisk…da hadde jeg ikke vært litt trinn selv. Men jeg synes det er viktig å ha fokus på det likevel. Hva tenker du?

By | 2016-05-19T11:23:34+00:00 15. januar, 2012|Categories: PERSONLIG|8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits