Hvor faen skal bilen min stå?

Før jeg fyrer løs med min frustrasjon angående parkering, må jeg sende en takk og en hilsen. Jentene fra kontoret har invadert stuen min, eller kanskje jeg heller skal si laptopene deres. Jezus. De bor i dataen og har sikkert plassert en hengekøye på Facebook. Men de er tilgitt for evig og alltid. Imorgen drar jeg nemlig grytidlig til Kristiansund for å holde foredrag for Næringslivet og jentene skal se barna avgårde på skolen. Hjertesukk, snille jenter som er på overnatting hos sjefen <3

Men over til overskriften på dette innlegget.

Parkering i sentrum. I Drammen. Det er et helvete. Jeg må bare si det som det er. Hvis Drammen kommune ønsker å ha et pulserende sentrum MÅ de gjøre noe med parkeringsmulighetene. Det er ikke en parkeringsplass å oppdrive for leie på månedsbasis, og derfor ender jeg opp med å betale skjorta på steder som dette:

Denne uken har jeg betalt i snitt 150 kroner dagen og det går rett og slett ikke i lengden. Mange tenker kanskje at jeg burde vurdere buss, men det er ikke mulig på grunn av møtene jeg flyr i. Sentrum er dessuten ganske dødt og jeg vet det foregår underskriftkampanje for å gjøre noe med akkurat dette. Næringslivet sliter og derfor er det enkelt for kommunen å gjøre noe med parkeringen. To timer gratis hver dag for eksempel. Det ville dratt folk til byen og ikke «bare» til kjøpesenterne i distriktet som har gratis parkering hele dagen.

Derfor ber jeg mine blogglesere om hjelp idag. Kjenner du noen, har du noen kontakter….noen som kan leie meg en parkeringsplass?! Jeg betaler punktlig, rydder opp etter meg og stiller opp på dugnad. Perfekt leietager med andre ord. MAKE MY DAY! Bruk sosiale medier og LIK dette innlegget, spre det til dine venner og VIS MEG AT DENNE METODEN FUNKER! Let the viral effect begin!

By | 2012-01-25T21:18:49+00:00 25. januar, 2012|Categories: MIN BLOGG|9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits