Intervju i Dagbladet

Igår var første offisielle arbeidsdag i Chills AS, i nye kontorer. Alle var samlet og ingen av oss hadde lyst å gå. Jeg hadde aldri trodd at et kontor skulle ha så mye å si for orden og struktur. Plutselig gikk arbeidsdagen som en lek og alle gjøremål ble startet OG avsluttet. Snakker meg om «Getting things done «( GTD) in action!

Det smarteste valget jeg har gjort denne uken var å la laptopen stå på kontoret. Fokuset på familien og Trinetrening ble et helt annet! Jeg er fæl til å slenge meg på sofaen å jobbe videre etter middag, men nå er den tiden forbi. Jeg MÅ roe ned og ikke jobbe meg i hel. Det er alltid noe en føler en MÅ gjøre som grunder, men det er nå like viktig at Trine finner ro.

Tenk to år tilbake i tid. Jeg var så frustrert og klarte ikke å velge hva jeg ville. Jeg sprang i møter og håper hele tiden at noen skulle «se» hva jeg trengte, uten at jeg tenkte hva vil Trine. Jeg ville ha en jobb med arbeidskollegaer, ikke sitte alene som jeg da gjorde. Det passet meg ikke rett og slett og jobbe som konsulent alene. Jeg er et sosialt dyr..bare å innse. Nå har jeg skapt min egen arbeidsplas, mitt eget firma, og jeg er bare stolt.

Jeg får mange tilbud om intervjuer hele tiden. Jeg var en Å-kjendis en gang i tiden og pressen må jo ha noe å skrive om. Jeg er forsatt frittalende, men velger å holde meg til tema nå. Tema er sosiale medier. Facebook, blogg, Twitter. Hvordan vi i Chills mener bedrifter bør markedsføre seg innen dette universet som kalles internettet. Det er ikke «bare» det Chills driver med…det må sies. Vi har tre store, egne prosjekter som lanseres i 2012, og det gleder jeg meg til.

I går var Dagbladet her for Fredagsutgaven deres neste uke skal ha blogg og sosiale medier som tema. Jeg skravlet på inn og utpust som alltid. Men klarte å holde meg til tema. Der er ofte utfordringen min. Jeg har så mye på hjerte til enhver tid og ofte tenker jeg stakkars journalist! Men kjekt de kommer. I mars skal jeg tilbake til Førkveld på NRK. På selveste 8 mars. Det blir kjekt…de er en herlig gjeng i Bergen som lager det programmet. Jeg må fly tur/retur på dagen, men det inkluderer heldigvis middag hos min herlige onkel og tante. Verdens beste! Jeg er så glad for de to….spreke som få og ungene våre digger når de kommer på besøk. Når kommer dere, tante? Du lovet å komme snart! (Hehe hun leser bloggen min stort sett hver dag…hun skvetter nok nå)

Her er begge to på toppen av en fjelltopp sammen med våre to troll. Herlige troll vel og merke. Verdens beste….LIKER!

By | 2015-05-31T10:25:49+00:00 13. januar, 2012|Categories: YTRINGER|1 Comment

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits