Perfekt søndag…..for meg

Dette har, for meg, vært en perfekt helg. Jeg liker helgene hvor familien samles, roen senker seg, sunnheten står i fokus, det blir satt av tid til trening og at vi gjerne er innom en cafe for å kose oss. Disse to dagene har bydd på alle disse elementer og mor er fornøyd!

I skrivende stund sitter jeg godt plasser i loveseaten med laptopen på fanget. På TV-skjermen i stuen er det noen som går litt fortere enn meg på ski, men bare litt fortere. Bjørgen har nettopp tatt andre plass mens Johaug en sterk tredje. Johaug ble Årets navn på Idrettsgallaen igår og det er noe med den lille spe dama. Vi trykker henne alle til vårt bryst og bare heier. Hun er bare søt og morsom…herlig dialekt!

Jeg var innom SATS i formiddag og en ny spinningøkt er unnagjort! Jeg kjenner allerede hvor godt dette gjør for kropp og sjel. Energien min blir en helt annen og følelsen av å nesten kunne løfte himmelen er tilbake. Trening er så viktig. Det å få svette skikkelig…jeg hadde nesten glemt den gode følelsen det gir etterpå. En blir sliten av å jogge/gå ute…det er ikke det. Men det er ikke det samme, ikke for meg.

Nå venter jeg bare på at Northug og co skal entre skjermen. Datter driver og rydder i kleskapet sitt. Hun begynte på friidrett for et halvt år siden og fra 2012 har hun bestemt seg for å satse for fullt. Derfor fikk hun piggsko, tights og Sturla t-shirt i går. Laget heter Sturla. Hennes første stevne går av stabelen om en uke og det er STOR stas. Sønn trener med Strømsgodset sitt Bylag og jeg er bare stolt. De ser begge viktigheten av fysisk aktivitet, heldigvis. Vi trenger aldri å mase når det kommer til å bevege seg og det er  jeg glad for. Fin søndag til deg!

By | 2016-05-19T11:23:40+00:00 8. januar, 2012|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits