Bloggen og meg…..

Jeg kjenner jeg står ved et veiskille. Bloggen er i endring, noen flinke grafikere holder på med nytt design, og jeg skifter fokus. Siden jeg startet eget firma strekker ikke tiden til og jeg kjenner behovet for å endre litt strategi. Heldigvis er jeg min egen herre over denne bloggen og kan gjøre som jeg vil…men jeg vil jo ikke skuffe leserne mine. Dilemma dette, men mest for samvittigheten.

Jeg kjente igår at jeg var seriøst stressa. Mest fordi jeg har jobbet veldig mye i det siste, kjørt unger på trening i Drammen stort sett hver ettermiddag, trent kroppen, ryddet videre i annen etasjen  siden vi pusser opp….du skjønner tegningen. Men bloggen lå på meg som en sekk med poteter. Jeg hadde så dårlig samvittighet fordi jeg vet mange sjekker innom her hver dag. Jeg skal IKKE slutte å blogge, men kommer bare ikke til å gjøre det hver dag. Jeg har rett og slett ikke tid i den fasen som Chills er i akkurat nå.

Jeg har blogget i veldig mange år og hele tiden har disse sidene mine vært i endring. Livet mitt har forandret seg og da skjer det noe med det skrevne ord som jeg publiserer. Jeg har mange ganger prøvd å ta vekk fokuset på meg som person, men jeg liker å dele av meg selv. Mange oppfatter det som  PR-kåtskap, jeg mener de ikke har skjønt greien. Hvorfor bilder av deg selv, undrer du kanskje? Det personlige/nære funker på blogg i Norge. I veldig mange andre land er det helt anderledes. Der er det menn førti pluss som er de store bloggsuksessene, mens i Scandinavia er dette snudd helt på hodet.

Veien videre så blogger jeg når jeg får tid. Plutselig roer det seg litt på jobb og tiden strekker til….men som nyoppstarta AS er disse månedene veldig viktige og derfor må jeg ha fullt fokus på Chills, min lille baby, som begynner å ta form. Den gror hår, øyenbryn, negler, og navlestrengen er kuttet for lengst. Nå gleder jeg meg til å se babyen vokse seg stor og sterk, og ikke minst til å møte utfordringene som kommer i voksenverden. Det er så kjedelig å bli voksen at jeg skal sørge for at babyChills leker så lenge som mulig.

Det er flere som har mailet meg vedrørende Fatcampdamene og nå forstår dere kanskje hvorfor. Jeg har rett og slett ikke tid og må prioritere. Damene og jeg har forsatt den hemmelige gruppen vår på facebook og de gir forsatt jernet. Plutselig foreligger det en oppdatering, for den som venter på noe godt venter aldri forgjeves. Men veien videre kommer gründerskap og dialog i sosiale medier til å være i fokus. Ene og alene fordi det er fokuset nå og jeg er i endring påhva som er viktig for meg. Men litt gøyale påfunn må jeg finne på innimellom fordi det ligger i min natur. Hoho
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:01:39+00:00 2. februar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Belinda Jakobsen 2. februar 2012 at 10:48 - Reply

  <3

 2. Heidi P 2. februar 2012 at 11:00 - Reply

  Tenk på alt du får til og ikke det du ikke har har tid til… Tenk på alt du skaper da og bare det at du tørr. Kjempe bra forbilde for meg. Leser selv om du blogger litt eller mye 🙂

 3. Ege Denne 2. februar 2012 at 15:40 - Reply

  Jeg titter innom dann og vann. Liker at det er variert her hos deg. så blogg når du vil, og har ork. Ikke når lesere vil.
  Lykke til med bedrift, og med forandring på bloggen 🙂

 4. Lineinspirasjon.blogg.no 3. februar 2012 at 11:00 - Reply

  Hei!

  Synest du er en utrolig kul dame. Du tør å kjøre mot kjøreretningen her i livet, flere burde vært som deg! Følger bloggen din i ny og ne, og ser gjerne at du blir Norges nye Oprah…(Ps, jeg er fra en av favorittstedene dine, Stryn)

 5. Veronica Bremnes 3. februar 2012 at 12:50 - Reply

  Ble nesten litt rørt av måten du beskrev Chills på. Som en baby. Fantastisk 🙂 Og ps: du er en VAKKER dame!

 6. Gjest 9. februar 2012 at 08:53 - Reply

  En god leder er konsekvent, og står for det man sier. Jeg føler du er en smule vinglete. Først legger du ut et langt blogginnlegg hvor du uffer og huffer deg over manglende tid, bloggen er i endring, du må prioritere firmaet og får ikke blogget så mye…..etter hva jeg ser, så har du omtrent blogget hver ukedag etter dette innlegget. Anbefaler deg når du er stresset å ikke hive ut alt som farer mellom ørene, men heller stresse ned litt, og svelge de første tankene som flyr forbi, så slipper bloggen å gi inntrykk av en person med en smule manisk/depressiv tilstand, som kastes hit og dit ettersom følelsene kommer.

  • Trine Grung 9. februar 2012 at 10:49 - Reply

   Denne bloggen oppdateres når jeg har tid. Er IKKE noe depressiv og litt trist hvis en oppfatter det slik. Noen dager har en dårlig tid, andre ikke. Takk for innspill

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits