Det er tidlig morgen. Jeg hører barna driver på kjøkkenet og lager i stand vår faste tradisjon: den som har bursdag skal vekkes på sengen med stearinlys, noe godt å bite i, og gaver. Ikke minst gaver!

Jeg er som et barn når det snakkes om bursdag. Spesielt min egen. Etter en fikk barn og gjør så mye for andre hele tiden er det kjekt når de lager i stand og setter pris på en. Jeg blir rørt av det jeg, når noen lager i stand noe koselig for meg.

Nå ligger jeg her og taster fra mobilen. Det sier litt om at bloggen er med, til og med 06:48 om morgenen. På bursdagen min. Glad for deg leser! Legger ikke ved noe bilde fra her jeg ligger. Ser ut som ti troll, bare never det.

20120209-064955.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.