Video opptak til Sosiale medier 123

Det nøstes sakte men sikkert for snille piker. Idag startet vi innspillingen av videoene som lanseres på Sosialemedier123.no når siden er klar. Videoene skal inneholde masse praktisk info om sosiale medier for våre kunder. Jeg gleder meg til å dele det ferdige resultatet.

Det er utrolig mye å hente for bedrifter hvis de bruker sosiale medier riktig. Mange tror at blogg er noe kun unge jenter driver med og skjønner ikke at det kan brukes til så uendelige mye mer. Mediene har mye av skylden her, siden det kun er de unge som får medieomtale grunnet lesertallene deres. Det er ufattelig mange flinke voksne som blogger.

Ikke minst er det heldigvis fler og fler bedrifter som ser verdien av publiserte, delbare innlegg på nettet, hvor sosiale medier henger sammen i en rød tråd. Blogg gir den unike muligheten til kommentarfelt og bedrifter kan da bli bedre kjent med sine lesere. Viktig å drive dialog kontra monolog for å markedsføre brandet sitt. Det gidder vi ikke lenger….vanlig tradisjonell reklame er so 1990 liksom. (tog du ann?)

Stakkars Ida forsov seg massivt til innspilling i dag. En superstressa Ida ringte kl 10.10 og hev seg i drosje for å komme seg til innspilling. Noen ledere ville kanskje blitt irritert og irettesatt, men jeg tenker at Ida skjønner selv at det er feil og gjør det ikke igjen. Gadd ikke ødelegge en koselig innspillingsdag ved å irritere meg over ting som i den store sammenhengen egentlig er bagateller. At våre ansatte i Chills jobber det inn igjen tviler jeg ikke på. De er alltid på mail/Facebook og svarer /utfører arbeidsoppgaver stort sett med en gang.

Personlig startet jeg dagen hos Inch i Oslo, hvor AG Starheim ( vant nettopp NM i make-up og skal til VM i mars. I tillegg Tone Damli sin faste makeup artist liksom) jobbet seg gjennom trynet og håret for at videoene skulle vise meg fra min beste dagen-derpå-sukkerhelvete-dag side. Skjønte du den? Ikke jeg heller. Spiste altfor mye sukker igår, ergo oppblåst og trøtt i trynet idag. Det enkle er som oftest det beste.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:01:39+00:00 10. februar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Torill 10. februar 2012 at 18:11 - Reply

  Du er litt morsom som påpeker via sosiale medier hvor fantastisk sjef du er som ikke kjefter på en stakkar som har forsovet seg.
  Ligger det mellom linjene: Skjerp deg, ikke la det skje igjen?
  Ha ei superfin helg Trine.

  • Trine Grung 11. februar 2012 at 00:26 - Reply

   Det trenger ikke å ligge noe mellom linjene for det skjønner en oppegående ansatt at ikke er greit uansett 🙂 jeg påpeker ikke hvor fantastisk sjef jeg er vel? Jeg stilte tidligere spørsmål ved hva en bra leder gjorde men konkluderte ikke med at min måte var riktig 🙂

   • Torill 11. februar 2012 at 11:55 - Reply

    Jeg synes uansett at du virker som en helt fantastisk person å jobbe med, og jeg tror virkelig du er en flott sjef!

    • Trine Grung 11. februar 2012 at 12:09 - Reply

     Det er veldig hyggelig sagt Torill. Tusen takk!!

 2. TT 11. februar 2012 at 02:00 - Reply

  Ærlig talt, greit vi er blogglesere, men vi har da ikke noe med slike personalsaker som dette. At du henger ut Ida på denne måten er jo ikke snilt, spesielt hvis en fremtidig arbeidsgiver «googler» henne. Greit du er fersk leder, men spar deg for sånt, 
  men jeg tenker at du skjønner selv at det er feil og gjør det ikke igjen.

  • Trine Grung 11. februar 2012 at 04:19 - Reply

   Alle har vel forsovet seg en gang og inne det verste som kan skje. Hvis du klikker på linken på Ida sitt navn så ser du bloggen hennes hvor hun skriver om det selv. Med humor. Vi lo godt av dette begge to så dette går nok fint. Humor er viktig på jobb synes vi 🙂

 3. Jn6756a 12. februar 2012 at 00:24 - Reply

  Spesielt at du utleverer feil dine ansatte gjør på bloggen din… Tenker bare hva mulige fremtidige kunder av deg tenker når de ser dette?

  • Trine Grung 12. februar 2012 at 07:24 - Reply

   Hvis du leser bloggen til Ida så skjønner du at vi har en litt annen terskel hos oss. Forsovet seg er vel noe alle har gjort i sin id og svært lite alvorlig

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits