Italiensk grønnsakssuppe

Jeg fant denne oppskriften på Rema 1000 sin app og siden har den vært fast mandagsrett. Ene og alene fordi smaken er ypperlig, den kan lages på søndag og varmes etter skolen mandag. Ungene elsker å komme hjem til slike supper, varme de opp og kose seg. Derfor har dette blitt en greie at jeg står søndag og lager hele pinnekjøttgryten full. L.I.K.E.R.

Det tar litt tid å kutte alle grønnsakene men det er SÅ verdt det. Den metter og er sunn. Vinn vinn på alle måter. Her er oppskriften, til 4 personer:

—————————-

 • 1 boks kidneybønner
 • 1 glass pastasaus
 • 200 gr poteter
 • 1 stk purreløk
 • 200 gr sellerirot
 • 1 løk
 • 3 ts gressløk

—————————–

 • 1 ss smør
 • 2 ss olivenolje
 • 2 fedd hvitløk ( jeg tar en del mer)
 • 1 l grønnsaksbuljong

—————————–

 1. Kutt opp alle grønnsakene og potetene, finhakk hvitløk og surr dette i en kasserolle  med litt smør.
 2. Ha på grønnsaksbuljong og la det småkoke i ccirka 10 minutter
 3. Ha i pastasaus og kidneybønner og kok opp. Smak til med salt og pepper.

—————————–

Hele familien elsker denne gryten. Mens denne stod og småkokte laget jeg boller til morsdagen. Gratulerer med dagen alle medmødre….vi fortjener et klapp på skulderen i dag. Ikke minst meg selv når jeg viser meg fra husmorsiden som i dag. Stolt! Boller til kvelden, og middag for to dager under kontroll. Jippi!

Pluss jeg har trent/jogget med datter ( som er i MYE bedre form enn meg grrrrrr ), og nå skal jeg på spinning klokken tre. Elsker slike søndager….skal sitte i ro med en god film i kveld.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:07:25+00:00 12. februar, 2012|Categories: PERSONLIG|2 Comments

2 Kommentarer

 1. Gina 9. januar 2013 at 16:07 - Reply

  Er det riktig at det kun er 200 gram poteter? Syns det hørtes lite ut til fire?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits