Jeg drømmer….om å reise

Det er kaldt ute og denne vinteren har jeg ikke kost meg noe særlig i det kalde landet vi bor i. Misforstå meg rett, jeg elsker Norge men i år misliker jeg snøen og kulden. Kjerringemne, I know. Jeg tar meg i å drømme om paraplydrinker og strender, romantisk musikk og sene netter. Kanskje dette er gründersyken, hva vet jeg?

Noen dager er mer krevende enn andre når en har en visjon og jobber mot den. Andre dager er som vinden på Solastranden….en får ikke nok!

Dagen i dag har ikke vært krevende, men jeg drømmer likevel. Hjemmekontor og ro i sjelen gjør at disse tankene plutselig får vind i seilene. Helgen har gjort det med meg for endelig har jeg skikkelig hvilepuls og det er lenge siden sist.

Hva sier du? Skal vi fylle et bloggfly og dra avgårde? Noe sier meg at Krabi og Thailand ville gjort susen. Se bare på denne stranden:

Er du enig eller er du enig? Jeg skulle fint klare to uker der uten at jeg hadde ofret flodbølger og tsunamier en tanke. Bade, snorkle, leve, blogge og bare nyte. Nyte livet og den ungdommen som aldri kommer tilbake. Men jeg velger å være litt ungdom, ihvertfall i drømmene mine. Sist jeg sjekket var det heldigvis IKKE ulovlig!

Hvorfor skal livet være så ensformig? Hvorfor må hver dag være lik? Jeg lever og ånder for at forandringer fryder. Hva lever du for? Hva gir deg energi i hverdagen?

Imorgen er det jobb og hverdag. Hjemmekontor er det lenge til jeg får tid til igjen, men jammen hadde jeg ikke godt av denne dagen. Det gjorde godt å drømme litt. Drømme om den frie ungdomstiden som en gang var. Som forsatt er innen rekkevidde, ihvertfall i drømmene.

Plutselig sitter jeg på denne stolen og blogger…..det er heldigvis lov å drømme
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:09:16+00:00 13. februar, 2012|Categories: OPPLEVELSER|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Louise-Marie 13. februar 2012 at 13:45 - Reply

  Da er det bare å begynne å spare 🙂 Jeg skal heldigvis snart ut på tur! Har lagt den hverdagslige bloggen på hylla, og heller startet en ny reiseblogg. Dette er en blogg som er for oss som har en million ting vi helst skulle ha gjort i går, men som alikavel unner seg en ferie en gang i blant. 

  • Trine Grung 13. februar 2012 at 13:47 - Reply

   Spare spare. Ikke det som hindrer meg i å pakke kofferten i dag å reise. Love, eat, pray. Vi må leve mer. Hihi

 2. Me 13. februar 2012 at 17:11 - Reply

  Jeg er så enig, så enig, så enig med deg….og det er veldig godt å fortsatt være ung på innsiden….selv om utsiden avslører at den første ungdomstiden er vel forbi 😉  Jeg skulle gjerne reist mye mer, og helst på vinteren (kan ikke fordra vinter!!) men på en skarve lærerlønn strekker ikke hverken penger eller tid til (jeg har ikke råd til å bli trukket i lønn for å dra på ferie nå) så jeg drømmer ofte og venter på ferier 🙂

  Så, hva driver meg? Vel, som nyskilt og med et nesten voksent barn har jeg allverdens tid og rom for meg selv….jeg planlegger og tenker at jeg vil skjemme meg selv bort med turer og andre artige ting dette året, og det skal jeg få gjennomført etter planen. Jeg skal ut i verden og se, flørte, le masse og bare leve i nuet, ta masse bilder og kose meg….og senere kan jeg se tilbake, minnes og le på nytt 🙂 Hva mer driver meg? Jo, å gjøre nye ting…ikke bare gjøre de samme gamle ting hele tiden. Akkurat nå baker jeg rundstykker for å dra på et overraskende besøk til en venn som er syk, det er viktig å ta vare på vennene sine 😉

  • Trine Grung 13. februar 2012 at 18:21 - Reply

   Så bra! Inspirerende å lese…kommentaren din oser av gnist og livslyst! Stå på!

 3. Trille 14. februar 2012 at 01:44 - Reply

  Åh, ja! Jeg vil reise. Den stranden så bare helt perfekt ut. Og ung må man få være om man har lyst eller føler seg det. Jeg er 27, men det er det ikke mange som skulle tro; jeg nyter livet akkurat som jeg gjorde da jeg var 18-20. Det er godt, det. 🙂

  • Trine Grung 14. februar 2012 at 06:51 - Reply

   Heldiggris. Reis masse før du får barn. Mitt beste råd

 4. Ninni 14. februar 2012 at 14:42 - Reply

  Ser fantastisk ut. Vi drar med en gang ! 

 5. Trollejenta 15. februar 2012 at 08:41 - Reply

  Heisann Fine Damen =D
  Herligt med ferie det skal være sikkert og visst! Jeg var i Thailand i fjor og var på alle de plassene fra denne Vg-artikkelen som du har hentet bildet fra…=D Dette bildet du har lagt ut er fra Tup-Island….vedlig fint…men ikke plass til å ligge der…det er bare en plass de stopper for at det er så billedskjønt….Krabi er veldig oppskrytt.VELDIG! Vi tok longtail-båter ut til masse øyer….well…det er ikke stygt der, men de bildene som brukes for å lokke turister dit må være tatt for leeeenge siden.Når vi var der så ble vi så skuffa.Det var nesten umulig å få badet da det sto båter tett i tett i tett i tett….tjukt med folk og tjukt med søppel overalt…..Neeeei….uffff….alle snakket norsk og svensk osv….ikke så veldig eksotisk som landet engang var =D
  Anbefaler mye heller Karibien!Det er fantastisk!! Reiser mye da jeg og kjæresten min jobber i nordsjøen og ikke har barn.Skal du på kjærlighetsferie så er Maldivene på topp.Ubeskrivelig!!!…Men Thailand er som Gran Canaria…=D Og trenger selvsagt ikke være negativt det da….are man er klar over det før man reiser =D

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits