Suppekopp til turen

Her om dagen fikk jeg suppekopp i posten. Eller to stykker for å være nøyaktig. En liten termos som enkelt blir med i sekk eller veske på tur, og egentlig en ganske kjekk sak. Den er nok laget med tanke på barn og sikkert for at varmmat lett skal kunne tas med på skolen. Jeg hadde den med meg på jobb tidligere i uken, og den er litt liten til en voksenporsjon.

Igår hadde jeg med smoothie til meg selv og da var den faktisk akkurat passe. Den rommer cirka 4 dl. Her er noen bilder:

Dette er en slags annonse, men jeg har ikke mottatt penger for å skrive om produktet. Du kan kjøpe det her.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-02-13T09:10:26+00:00 13. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|1 Comment

One Comment

  1. Marit_a_n 13. februar 2012 at 09:22 - Reply

    Flott kopp , men fader meg så dyr.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits