Genial smoothie-blender

Jeg har hatt denne i mange mange år. Jeg kan faktisk ikke huske den første gangen jeg blogget om den, så lenge siden er det. Jeg laget en video for tre år siden som du kan se i bunnen av innlegget. Mars 2009 faktisk. Jeg beklager litt dårlig kvalitet, men den funker uansett, tenker jeg.

Denne er genial når en skal lage smoothie til en person. Jeg bruker min hver eneste morgen og skal nå kjøpe meg en på kontoret. Det var på grunn av en kommentar på Facebooksiden min at jeg husket på at jeg burde blogge om den igjen. Takk for Facebook.

Her er et bilde som jeg laget selv på Picnik.com. Hehe…ser ut som en reklame. Denne maskinen kan kjøpes HER (affiliatelink)

Videoen er dårlig men litt morsom da. Helt i min spee videolagingstid hehe

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-02-14T13:40:29+00:00 14. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|7 Comments

7 Kommentarer

 1. Lone 14. februar 2012 at 13:54 - Reply

  Den ser jo bare helt super ut, takk for tips. Har bestilt en med det samme.

 2. Annette 14. februar 2012 at 19:37 - Reply

  Har og kjøpt… Du som vet alt :), hvor er det lurt å kjøpe domene?

  • Trine Grung 14. februar 2012 at 19:39 - Reply

   Jeg er veldig fornøyd m domeneshop.no. Brukt de i mange år

 3. Coconutmadness 16. februar 2012 at 11:51 - Reply

  Denne ønsker jeg meg! Siden den er så liten er den genial å ha med seg rundt på turer og ferier også. Og så er den kjekk å lage små porsjoner av nøtteoster også har jeg hørt

 4. Camilla L 20. februar 2012 at 10:33 - Reply

  wææ! Den har jeg siklet etter på tv shop i SÅ MANGE ÅR!! haha… syns det var så gøy å se på når de lagde alt mulig rart i den… men fikk aldri somlet meg til å kjøpe den. I senere tid har jeg endt opp med salad chef da, gotta love it.

 5. Linn-K 20. februar 2012 at 16:16 - Reply

  Har brukt opp min! Den røyk nå før jul. Men jeg var ikke superfornøyd. Den var ikke kraftig nok til å knuse mine frosne bær godt nok. Nå har jeg en Siemens aluminium som er stillere og kraftigere. Dessverre ikke like nett og med mulighet for mindre kopper…

  • Trine Grung 20. februar 2012 at 16:47 - Reply

   Elsker min, funker fint m mine frosne bær…så rart

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits