Bloggawards 2012

For meg rent personlig er dette en stor dag. En dag jeg har drømt om, visualisert, og håpet på i mange år. Veldig mange år. Det er fire år siden jeg tenkte tanken første gang men to år siden jeg skjønte at dette var mulig. Bloggawards. Egen WEB-TV serie som sendes på flere blogger. Et helt bloggteam som tilsammen har over 1,5 millioner leser hver uke, ergo MANGE seere. Dette har aldri vært gjort på verdensbasis før og derfor er jeg enda mer stolt!

Hvis du har en favorittblogg så er det bare å melde den på. Det kan hende det er en bedrift der ute som fortjener heder og ære for sine publiserte ord på nettet? Hva vet jeg? Jeg vet bare at denne awarden er AV og FOR bloggere. Ingen andre er viktige i denne sammenhengen. Jeg måtte le når jeg så Melodi Grand Prix stjerner «stjele» hele showet i et annet show tidligere i uken. Bloggere forteller de ble bedt om å forlate den røde løperen fordi stjernene kom!???! Det blir rart for meg. På en bloggaward burde bloggerne vært stjernene.

Jeg har blogge i mange år og brenner oppriktig for både sosiale medier og blogging. At de alle skal få respekt. Både alle de voksne meningsytrerne som finnes der ute, samt de såkalte rosabloggerne. Alle har sin form og fortjener respekt i mine øyne.

Jeg jobber til daglig i Chills med bedrifter som velger blogg som publiseringsverktøy. Det gir mange muligheter til å drive dialog online, og ikke monolog som er vanlig for bedrifter når de markedsfører seg. Bloggawards vil gi annerkjennelse også til disse fordi de fortjener det. Enkelt og greit.

I skrivende stund er jeg bloggmamma for dette teamet som denne helgen er samlet i Drammen. Alle sammen. Jeg må passe på disse enn så lenge unge frøknene som har ufattelige lesertall. Mye flere lesere enn nettaviser. Vi har hatt forbrukerombudet på besøk i kveld så de kan lære seg lover og regler innen markedsføring og de lærte seg masse de ikke visste. Nå skal jeg sove. Imorgen skal vi ta bilder av hele gjengen. Og for en gjeng. Mye liv i de, det er sikkert. Natta.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:26:23+00:00 18. februar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|19 Comments

19 Kommentarer

 1. Karen ( lavkarboblogger) 18. februar 2012 at 01:23 - Reply

  Her har vi dama som både vil og kan! Utrolig motiverende, selv for en anonym liten blogger som meg selv! Stå på!

  • Trine Grung 18. februar 2012 at 01:28 - Reply

   Takk. En kan aldri gi seg hvis en drømmer om noe. Det er helt sikkert. Hallo! Jeg har vært hos Oprah 2 ganger…..og folk lo når jeg skrev første gang jeg var der. De ler ikke lenger. En MÅ tro at ALT er mulig….for da er det mulig. Takk for kommentar!

 2. Livte 18. februar 2012 at 01:39 - Reply

  Kjempebra Trine :))
  Er så utrolig flott det du gjør og får til! Det er en sann fryd å lese om hver gang…..
  Ønsker lykke til videre, og jeg vil si at en bedre blogg-mamma kan vel ingen få <3
  Natta-klem fra meg (liten-blogger)

 3. Ege Denne 18. februar 2012 at 03:10 - Reply

  Hehe Veldig bra 🙂 Etter Gulrot-bertas  uhøytydelige gulrot award, ønsket jeg at seriøse aktører  kunne ta på seg utfordringen til å lage en skikkelig award, og her kommer du med ett opplegg 🙂 Veldig bra 🙂 Nå har jeg utnyttet noen søvnløse timer til å skrive om awarden og spre ordet 😉 

  Lykke til videre! 🙂  og en fortsatt god helg!

 4. Ege Denne 18. februar 2012 at 03:12 - Reply

  Hehe Veldig bra 🙂 Etter Gulrot-bertas  uhøytydelige gulrot award, ønsket jeg at seriøse aktører  kunne ta på seg utfordringen til å lage en skikkelig award, og her kommer du med ett opplegg 🙂 Veldig bra 🙂 Nå har jeg utnyttet noen søvnløse timer til å skrive om awarden og spre ordet 😉 Lykke til videre! 🙂  og en fortsatt god helg!

 5. Cecilie 18. februar 2012 at 07:38 - Reply

  Jeg er kjempeimponert, Trine! Jeg har vært veldig nysgjerrig på hva du har hatt i tankene, og dette synes jeg var gøy. Grattis med at du får til så masse! Herlig 🙂

 6. Espen D. 18. februar 2012 at 12:22 - Reply

  Gratulerer Grung! «Just Do It» !!!

 7. Anette74 18. februar 2012 at 18:26 - Reply

  Så flott, dette blir kjempespennende! Men jeg skulle så gjerne hatt en kategori for beste bok/litteraturblogg. Kommer det tror du? Klem fra Anette 🙂

  • Trine Grung 18. februar 2012 at 18:28 - Reply

   VELDIG bra innspill! Dette skal jeg ta med resten av gjengen til uken. Tusen takk!

 8. Renate 19. februar 2012 at 15:38 - Reply

  så spennende:) Jeg ble tipset om bloggen din gjennom Ege og synes dette høres supert ut! Så bra at noen tar initiativ, så bra at det er deg:) Gleder meg til å lese mer av bloggen din merker jeg! Du virker som ei inspirerende dame som får ting til å skje! Det digges!

  Mvh renate

 9. Ella 22. februar 2012 at 09:15 - Reply

  Hei!
  Hva med en kategori om personlig økonomi? Personal finance blogging er skikkelig stort i USA og andre land. 🙂

 10. Offisiellfyr 23. februar 2012 at 01:06 - Reply

  Liker spesielt at det er offisielt.
  Er så lei av av de uoffisielle kåringene. 

 11. Charlotte K. 26. juni 2012 at 12:05 - Reply

  Hva skjer egentlig med Bloggawards? Skulle ikke finalistene avsløres 1.mai?

  • Trine Grung 26. juni 2012 at 19:28 - Reply

   Hei du! Finalistene lanseres sakte men sikkert. Folkets favoritt ligger ute med stemmemuligheter allerede nå. Finalistene i de gjenværende kategoriene er det jury som stemmer frem vinnere, og de får en først vite hvem er på selve awarden. Men de tre som går til finalen lanseres i løpet av høsten 2012 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits