Bloggteamhelgen er igang

Det er i skrivende stund ufattelig mange som allerede har meldt sin egen eller andres blogg på Bloggawards. Nettsiden ble spredt som ild i tørt gress via Twitter igår. I løpet av helgen vil veldig mange bloggere blogge  om det og enda flere vil melde sin ankomst i form av en nettadresse. Dette er så kjekt og ikke minst gøy å jobbe med. Egen fagjury vil utifra alle de nominerte plukke ut 5 finalister i hver kategori. Fagjuryen offentliggjøres i april 2012. Vi har en plan for awarden hver måned fram til selve kåringen i november.

Igår var deler av bloggteamet samlet på ZBar i Drammen. Vi fikk egen lukket avdelingen hvor vi spiste og praten gikk løst. Jeg følte meg som oldemor, men koste meg veldig likevel. Dette er en morsom gjeng…det er sikkert og visst. Z viste seg fra sin beste side med god mat og drikke. Vi var tidlig tilbake på hotellet siden dagen i dag starter med foto hos PUNSJ i Drammen. Dette gleder jeg meg veldig til å blogge om for dette er et unikt studio. Forteller mer senere, men skal du ta bilder av det finere slaget bør du absolutt sjekke de ut! Virkelig flinke fotografer som og skal holde innlegg om hvordan bloggerne kan bli enda flinkere til å ta bilder.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-02-18T08:22:10+00:00 18. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|5 Comments

5 Kommentarer

  1. Maren Bore 18. februar 2012 at 17:02 - Reply

    Så kjempekoselig ut! 😀

  2. Anita 18. februar 2012 at 20:01 - Reply

    Fotballfrue har alltid hodet sitt i denne vinkelen. Sprøtt.

  3. Ida 20. februar 2012 at 07:38 - Reply

    Har sett flere bilder fra denne blogghelgen hos andre blogger. Det ser ut til at flere av de mindreårige bloggerne drikker vin på bildene. Hadde det vært tale om en privat tenåringsfest er det en ting. Men når dette er et arrangement arrengert av voksne mennesker, og ikke minst holdes på en restaurant – er dette spesielt. 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits