Verdens beste tapas

Idag har hele bloggteamet vært hos Punsj studio i Drammen. Alle bloggerne har blitt stylet og fiksa, og ikke minst blitt tatt flotte bilder av. Det kommer mer om dette senere for det ligger over 100 bilder som må redigeres først.

Jeg er enda god og mett, for mens vi jobbet så svetten rant inne på fotoshooten kom herlige Janne med tapas til oss. Hun er en av mine trofaste blogglesere som har startet egen bedrift og kjenner seg igjen i mye av det jeg blogger om grunderskap. Janne er ei kul dame! Og ikke minst god kokke!! Jeg mener dette med hånden på hjertet…Janne sin tapas er den beste jeg noen gang har smakt! ALLE som var der satt og grisekoste seg mens vi spiste. Det smakte sånn som tapas skal smake og mye mer. Rekene, salatene, paiene, og IKKE minst søtsakene etterpå! HJELP! Alle kilo på igjen men bryr meg ikke kjenner jeg. Så godt smakte det!

Nettsiden til Janne finner du HER om du skulle la deg friste. Både fotograf Espen Walin og frisørene fra Chi hair var enige om at Janne blir den en bruker veien videre. Uten tvil! Kos deg med bildene…jeg har nytt kamera og driver og øver meg litt forsatt.

Jeg pleier aldri å gi noen reklame på denne måten, men Janne fortjener det virkelig! Hun må ha stått på som bare det for å lage så mye mat, og når det smakte så godt vil jeg gjerne anbefale henne videre.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-02-18T18:33:17+00:00 18. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|4 Comments

4 Kommentarer

 1. Lars-Kristian Eriksen 18. februar 2012 at 19:03 - Reply

  NEI! Gikk jeg glipp av dette??? Æææææ! Så mye fint! Og sikkert godt! Lei meg 🙁 

  • Jannes Tapas 18. februar 2012 at 21:22 - Reply

   Ja det skulle du, hadde pose med søte saker som du skulle få og!!! Håper det kommer en  anledning senere:)

 2. Fotballfrue 18. februar 2012 at 19:05 - Reply

  Nei, altså. Den skulle være fra meg og ikke Lasse :p 

 3. Gutisua 19. februar 2012 at 08:03 - Reply

  apas er en rekke forskjellige spanske forretter, slik som en blanding av oliven, oster, eller forseggjorte retter som frityrstekt blekksprut (Puntillitas). I Spania er tapas ofte servert som gratis tilbehør til drikken før middagsretter. I USA og Storbritannia har tapas utviklet seg til en egen kokekunst der restaurantkunder kan bestille mange forskjellige spanske småretter og kombinere disse til et helt måltid. Denne typen tapas har også begynt å bre om seg i Norge i de siste år.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits