#Bloggteam og #BloggAwards

For en helg og for en gjeng! Jeg har ikke ledd og kost meg sånn på lenge, selvom jeg er dobbelt så gammel og egentlig er oldemoren til mange av de. Bloggere på tur. Jentene i Chills, Ida og Belinda, er noen herlige noen. Jeg vet liksom ikke hva godt jeg skal gjøre for de. Vi har det så hyggelig sammen og jeg elsker når de rådfører seg med meg. Caroline likeså…vi er en veldig fin gjeng og ikke minst positive til alt det gøye vi skal finne på i 2012——>.

I går kveld, i det jeg skulle slukke lyset for å nyte noen timer på øret, banket det forsiktig på hotellromdøren min. I døren stod  Therese og Tuva. De ville bare prate litt, om de kunne få komme inn noen minutter. Kjempekoselig at de kom inn og satte seg på sengekanten for å høste råd om bloggingen veien videre, hvordan de kan videreutvikle seg og hva de bør satse på. I mine øyne bruker jeg da kompetansen min til noe matnyttig. Viktig å hjelpe neste generasjon som plutselig har tusenvis av lesere, er forbilder for veldig mange og dette uten at de har gjort noe annet enn det alle de andre venninnene gjorde. Nemlig blogge.

Ukene som kommer blir vanvittig hektiske men heldigvis har jeg mesteparten av møtene i Drammen og det liker vi. Lei av å kjøre verden rundt og liker meg best i Drammen. Jeg har fått meg parkeringsplass nå, innomhus. Liker.

Snart er det vinterferie og noen dager på fjellet skader ikke kjenner jeg. Savner virkelige fjellheimen for denne vinteren har vi nesten ikke vært der grunnet sønnens fotballkamper eller datters friidrett. Travle aktive barn men hytten står jo der og kan brukes når vi er pensjonister.

Vi vurderer å legge tilrette for fotokurs for lesere i samarbeid med fotografene hos PUNSJ. Vi var jo der i går og det er så store flotte lokaler. Genialt og la den nye generasjonen som bruker mye tid på nett få noen råd angående fotografering. Jeg har fått meg nytt kamera og det ble flittig brukt igår. Jeg er litt sånn autoinnstillingsdame, men vil veldig gjerne bli superflink fotograf for jeg elsker å ta bilder. Holder deg oppdatert når kurset evnt blir….kanskje du har lyst å komme?

Fine gjengen hos Punsj og Espen Wallin igår. Nå har de alle dratt og jeg er vel hjemme i godstolen. Det er snakk om uker og så er vi alle samlet igjen. Jeg gleder meg allerede og ikke minst til BloggAwards i november. Hold av helgen 2-4 november for alle får mulighet til å komme. Årets event spør du meg!

Hva synes du om logoen?

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-02-19T15:52:28+00:00 19. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|11 Comments

11 Kommentarer

 1. Lene Skomedal 19. februar 2012 at 16:33 - Reply

  Kjempekult at dere får dratt igang dette i Norge! Det har vært her i Sverige i flere år, og det er jo så mange som fortjener å bli gjort litt ekstra stas på. 🙂 Mistenker at bloggteamet ditt kommer til å stikke av med de fleste prisene, men det er vel fortjent. 🙂 

  • Trine Grung 19. februar 2012 at 17:32 - Reply

   Det er ikke sikker. Fagjuryen kommer ikke til å ta hensyn til lesertall. I denne awarden er det flere elementer som spiller inn men antall lesere er uvesentlig :- Lykke til og takk for kommentar!

 2. Www.krist.in 19. februar 2012 at 16:46 - Reply

  Har skrevet opp helgen i kalenderen min, hehe:) det blir sikkert kjempebra:)

  • Trine Grung 19. februar 2012 at 17:30 - Reply

   Blir knallbra…det er jeg sikker på!! Så kjekt!

 3. Anne Marie 19. februar 2012 at 18:47 - Reply

  Hei, du gjør en kjempe jobb for disse unge bloggerne:-)
  Selv har jeg akkurat begynt å blogge – og i alder kunne vel jeg nesten vært mora di (litt overdrevet kanskje) men jeg savner så veldig noen å kunne gå til for å få råd og tips jeg også. Finnes det noe sånt for skriveglade kjerringer også som du vet om?
  Ha en fortsatt fin søndagskveld 🙂

  • Trine Grung 19. februar 2012 at 20:31 - Reply

   Jeg har planer om å inkludere demon etterhvert! Brenner så for å samle flest mulig!!

 4. Tirileh.blogspot.com 19. februar 2012 at 20:08 - Reply

  Jeg syns dette er helt herlig, det var virkelig på tide å få på plass et slikt bloggteam:) tror det vil styrke samholdet i bloggsamfunnet:) utrolig spennende!

  • Trine Grung 19. februar 2012 at 20:31 - Reply

   Så bra!!! Kjekt å høre!

   • Tirileh.blogspot.com 19. februar 2012 at 21:22 - Reply

    Ingen tvil om at dere vil inspirere når man ser videoen i det andre innlegget^^

 5. Annette 19. februar 2012 at 21:13 - Reply

  Jeg vil gjerne på kurs i fotografering…

  • Trine Grung 21. februar 2012 at 19:26 - Reply

   Så flott! Vi skal ha møter vedr dette på fredag som kommer. Følg med for mer info!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits