Chill at the office

Idag fikk jentene på kontoret det over seg- de måtte ha nye pulter. De måtte! Idag! Jeg dro frem visa-kortet og ba de dra til IKEA. De fikk et budsjett på to tusen kroner og da skulle tre pulter være inkludert. Ikke rart man elsker IKEA for de fikk enda mer for pengene. Endelig går de fra å sitte fire stykker på et stykk gammel trepult, til hver sin hvite fine med litt pynt på. De er så happy og går bare rundt og gliser. Plutselig var ikke min lille krok like koselig lenger! De har herved fått marsjordre om å pynte hos meg og! Jeg vil og ha rosa/lilla pynt!!

Vi jobber iherdig med fem store prosjekter samtidig og jeg skjønner godt at egne pulter gjør at arbeidsdagen går litt lettere. Ikke minst fortjener de det for makan til jenter skal en lete lenge etter! De står på og stakkars Belinda får ikke sove om natten. Hun er nyforelska, sier hun. Nyforelska i jobben sin! Jeg ble helt rørt når den sms’en tikket inn på mobilen. Tenk å være så glad/stolt/fornøyd med alt vi får til i Chills! Jeg digger det! Sammen er vi sterke og jeg kjenner virkelig at lagfølelsen er der den skal være hos oss!

Det er rart dette med å starte egen bedrift. Vi gjør dette i full offentlighet, derfor kanskje ikke så veldig rart likevel, men jeg får minst 4-5 arbeidssøknader i uken. Er det vanlig? «Alle» vil jobbe her…..det er kanonkjekt! Vi trenger flere folk om ikke lenge, både designere og web-ansvarlig. På sikt en daglig leder og salgssjef. Det skjer så mye at jeg kjenner jeg må ha meg en assistent snart, enn så lenge fungerer Kathrine perfekt for denne rollen. Hun med stripete genser på bildet. Hun er den siste vi har ansatt, velkommen på laget Kathrine!

Vi skal til Stavanger i begynnelsen av mars for Magnus Carlsen skal samle verdenseliten i sjakk der neste år. Chills er ansvarlig for hele eventen online og ikke minst streamingen på nett. Hele sjakkturneringen skal sendes «live» på nettet og det blir en svær greie. Sist det var sjakk-OL var det over 40 millioner som fulgte dette online!!! Helt vill interesse for sjakk på verdensbasis….stolt av Magnus. Han er en fin fyr. Jeg traff han for noen måneder siden, les mer HER!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:07:11+00:00 21. februar, 2012|Categories: PERSONLIG|5 Comments

5 Kommentarer

 1. Jan Inge Boyum 21. februar 2012 at 16:56 - Reply

  det er flere jenter med stripete genser

 2. Christer Ødegård Pedersen 21. februar 2012 at 17:33 - Reply

  Gøy med så masse aktivitet. 🙂

 3. Julianne 25. februar 2012 at 17:38 - Reply

   Så morro!! Virker som en kjempe gjeng:-)

  Men hva gjør dere egentlig? Ha går arbeidsdagen deres ut på??:)

  • Trine Grung 25. februar 2012 at 20:48 - Reply

   Vi har flere store prosjekter online for store selskaper som ønsker å drive dialog i sosiale medier. I tillegg lanserer Chills egne konsepter hvor vi blant annet skal finne på mye gøy m Norges største bloggteam som vi har samlet. Vi har det veldig bra på jobb ja!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits