SosialeMedier 123

Det er ikke lenge før mitt eget lille videounivers lanseres. I første omgang blir det kun en introvideo, men lenger frem i tid blir et helt videosenter lansert til inspirasjon for bruk av sosiale medier. Videoene lages hos Varde. Dette er enda et konsept til Chills AS, så du skjønner at  jeg har litt å henge fingrene i! Vi jobber, som tidligere nevnt, med flere store prosjekter i skrivende stund, og sosialemedier123.no lanseres rundt neste sving. Altså; BloggAwards, SosialeMedier123, Blogghuset, Bloggteamet+ prosjektene vi har for våre kunder. Puh….GØY!

Idag har jeg jobbet litt med nettsiden som lages av Design Noire som du kan besøke HER.  Vi har mange flinke samarbeidspartnere som lager sider for oss og det er jeg glad for. De har brukt litt tid på å forstå hode mitt og hvordan jeg tenker, men endelig nærmer vi oss målet. Jeg har sagt det før, jeg er som en kunstner som ser mange malerier, men av og til må noen hjelpe meg å finne riktige farger.

Her er et lite bilde for å illustrere litt av SosialeMedier123. Hva synes du om fargevalgene? Jeg ELSKER oransj, og sammen med blått ble det berre lekkert! Eller?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:26:22+00:00 22. februar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Elisabeth 23. februar 2012 at 10:43 - Reply

    Sida var kul! Blått og oransje er kult, men blått, turkis, oransje og grønt ble litt overkill..

  2. ArtDirector 24. februar 2012 at 11:57 - Reply

    Det så helt forferdelig ut. Beklager.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits